Michelin

Michelin

Michelin j22w22-2 profiel

Over Michelin

Een kleine ster, dat is Michelin. Ze volgde de plaatselijke rescuer naar huis en ging niet meer weg. Geef jij dit stralende meisje een permanent thuis?

Geslacht: Teef
Geboren: Maart 2021
Grootte: Kleine middelmaat

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan met katten

Gesteriliseerd

4 JUNI 2022: EVEN VOORSTELLEN

Gelukkige ontmoeting

Onze rescuer vond Michelin toen ze met haar honden aan het wandelen was in het berggebied bij Argos. Zodra Michelin het gezelschap in de gaten had, twijfelde ze geen moment: ze sloot zich bij hen aan en week vervolgens niet meer van hun zijde tot ze thuis aangekomen waren. Het was januari en het kan behoorlijk koud zijn, zeker in de bergen, dus deze ontmoeting kwam geen moment te vroeg.

Gastgezin uit duizenden

Michelin boft enorm met haar gastgezin. Ze heeft een huis en tuin waar ze vrij in en uit kan lopen en haar beste vriendin (de dochter des huizes) heeft altijd tijd om met haar te spelen. Wat een geluk dat ze juist hen tegenkwam. ’s Nachts slaapt ze rustig in haar bench en als ze blaft, moet dat wel een goede reden hebben. Er wordt geoefend met korte wandelingen aan de lijn en voor een traktatie gaat ze keurig zitten.  

Stralende ster

Het gastgezin omschrijft Michelin als een kleine, stralende ster met haar vriendelijke en sociale karakter. Ze is een kleine middelmaat en zal niet veel groter worden dan de 40 cm die ze nu is. Hooguit neemt ze nog iets in gewicht toe.

Michelin is getest op leishmania, ehrlichia en anaplasma en de resultaten waren negatief.

Als het aan Michelin ligt, hoeft ze niet weg bij haar fijne gastgezin, maar dit is natuurlijk een tijdelijk plekje. Volgens de rescuer gaat deze vrolijke en sociale jongedame haar nieuwe baasje heel gelukkig maken. Smelt jij bij het zien van dit blije snoetje?   

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Michelin

Een kleine ster, dat is Michelin. Ze volgde de plaatselijke rescuer naar huis en ging niet meer weg. Geef jij dit stralende meisje een permanent thuis?

Geslacht

Teef

Geboren

Maart 2021

Grootte

Kleine middelmaat