Mia

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Gesteriliseerd

Kan met katten

Veilig opgegroeid

Er zijn heel veel zwerfhonden in Griekenland en een handvol hondenliefhebbers die echt willen helpen. Mia en haar moeder Sabrina hadden het geluk dat ze zo’n dierenvriend tegen het lijf liepen. Ze kregen een tijdelijk plekje in huis, waar ze samen met haar nestgenoten veilig opgroeide.

Toekomst in duigen

Alle pups hebben inmiddels een baasje gevonden, alleen Mia nog niet. En nu gaat de tijd dringen .. Door financiële problemen moet het huis verkocht worden en dreigen alle opgevangen viervoeters weer op straat te belanden, of naar een shelter te gaan.

Vrolijk en vriendelijk

Mia is een heerlijk meisje. Ze is altijd vrolijk en heel vriendelijk met de katten en andere honden waar ze mee samenleeft. Onbekende mensen vindt ze in het begin wat spannend, maar zodra weet dat het veilig is, komt ze graag naar je toe voor knuffels. Wandelen doet ze graag, waarbij ze netjes meeloopt aan de riem.

Mia is nu ruim een jaar oud en meet ondertussen 42cm in hoogte; de weegschaal geeft 11,5kg aan. Voor een gevoelig meisje als Mia zal het een schok zijn om haar huiselijke omgeving kwijt te raken. Geef jij haar een thuis voor altijd?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Mia

Als kleine pup werd Mia met haar moeder van straat gehaald. Ze heeft zich ontwikkeld tot een sociale en speelse jongedame, maar nu dreigt ze dakloos te worden. Geef jij haar een thuis met een mooie toekomst?

Geslacht

Teef

Geboren

April 2019

Grootte

Middelmaat