Max

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gecastreerd

25 APRIL 2021: EVEN VOORSTELLEN

Begin februari 2021 vonden mensen ineens een hond met haar pasgeboren 6 pups in hun tuin. Het moedertje had deze plek uitgezocht om veilig te kunnen bevallen. Lang niet alle zwerfhonden kunnen rekenen op genegenheid van de Griekse bevolking, maar deze mensen konden het niet over hun hart verkrijgen om het kleine gezinnetje zomaar terug op straat te zetten. 

Ze verzorgden de 7 honden totdat de pups oud genoeg waren voor hun eerste vaccinaties. Daarna kregen de moeder en haar zesling een plekje in een lokaal shelter waar ze nu allemaal wachten op een thuis. In dit shelter zitten op dit moment ook pakweg 30 andere honden. Max en zijn nestgenootjes delen samen met hun moeder een verblijf. 

Op een van de foto’s is Frieda, de moederhond te zien. Rescuers vermoeden dat ze herder en border collie in zich heeft.

Karakter

Dit sociale reutje staat bij zijn rescuers bekend als de pup die altijd vrolijk is. Hij speelt ook graag met zijn broertjes en zusjes, is dol op knuffelen met mensen en geniet van zijn ongecompliceerde puppyleventje. Eenmaal volwassen zal hij waarschijnlijk uitgegroeid zijn tot een middelmaat, maar Max is nog jong en op deze leeftijd kan het nog alle kanten op. 

De benen strekken in Nederland

Na mei heeft hij al zijn vaccinaties gehad en staat niets meer in de weg om naar Nederland te komen. Wat zou hij kunnen genieten van een strandwandeling of heerlijk rennen door een bos of weiland. Ga jij al deze avonturen met hem beleven?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Max

Knappe Max heeft het getroffen! Hij werd niet op straat geboren, maar in een tuin bij hondenliefhebbers die hem en zijn 3 broertjes en 2 zusjes met liefde hebben verzorgd. Zodra zijn vaccinaties zijn afgerond is hij klaar voor de reis naar Nederland. Haal jij hem op van het transport of vliegveld?

Geslacht

Reu

Geboren

Februari 2021

Grootte

Middelmaat (schatting)