Max – in procedure

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Gecastreerd

Al in Nederland

17 OKTOBER 2020: EVEN VOORSTELLEN

Als pup werd Max met zijn nestgenoten gered van euthanasie. Niet lang daarna is hij samen met zijn zusje naar Nederland gekomen. Samen zijn ze geadopteerd. Helaas is hun baasje ziek geworden en die heeft ons gevraagd een nieuw thuis voor Max en zijn zusje te zoeken. Inmiddels is zijn zusje voorzien van een nieuw baasje. Voor Max zoeken wij nog een liefdevolle plek.

Doerak

Max is een echte puber. Hij is energiek, speelt graag en houdt ook van knuffelen. Hij heeft jachtinstinct, katten gaat hij het liefst achterna, dus we zoeken een huis waar geen andere kat of knaagdieren zijn.

Leergierig

Aan de lijn lopen kan hij, maar heeft daar nog wel wat begeleiding in nodig, om te voorkomen dat hij gaat trekken. Wij schatten in dat Max, nadat hij voldoende gewend is aan zijn nieuwe baasjes, in de toekomst lekker los kan lopen.

Fijn mandje gezocht!

Max meet ongeveer 55 cm in hoogte en weegt ca. 14kg. Hij zal nog iets zwaarder worden, maar in hoogte verwachten wij niet al te veel groei meer. Geef jij deze leuke jongen een mooie toekomst?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Max

Dit is Max. Een leuke, aanhankelijke puber van 1 jaar oud. Hij was 3 maanden toen hij geadopteerd werd in Nederland, maar helaas is zijn baasje ziek geworden. Geef jij Max een fijn nieuw thuis?

Geslacht

Reu

Geboren

Oktober 2019

Grootte

Middelmaat