Margo – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet gesteriliseerd

30 JULI 2020: EVEN VOORSTELLEN

Half juni gaat een lokale dierenvriend naar een veld vlakbij de stad Argos, om de honden die daar leven van voer te voorzien. In het weiland ligt ook een nestje met 7 gedumpte pups. Maar als de hondjes van krap een maand oud worden aangevallen door een soortgenoot, is het de vrijwilliger die ertussen springt en in alle chaos nog net 4 pups in veiligheid kan brengen. Helaas zijn drie andere pups dan al doodgebeten.

Nadien wordt contact opgenomen met een lokale rescuer, deze regelt een plekje voor de overgebleven hondjes. In de tuin van een Grieks gastgezin komen ze bij van de schrik en ook mogen ze daar wachten op een baasje.

Kleine ontdekker

Margo gaat graag op ontdekkingsreis in de tuin. De ene keer snuffelt ze spoortjes in het gras, de andere keer is een vreemd object het uitzoeken waard. Een enkele keer hoort ze iets geks, dan reageert ze soms met een kort blafje.

Komen de mensen van het gastgezin naar buiten? Margo is er als de kippen bij om een knuffel in ontvangst te nemen. Om vervolgens al snel een stoeipartijtje te beginnen met een broertje of zusje, want lang stilzitten is nog veel te moeilijk.

Middelmaat

De meetlat geeft op dit moment iets van 18 cm schofthoogte aan, mogelijk wordt ze een middelmaat. Al weet je bij mixjes van te voren nooit hoe ze uitgroeien, dus het kan nog alle kanten op gaan.

Baasje voor Margo

Inmiddels is Margo ongeveer 10 weken oud en in september is ze reisklaar. Wat zou het geweldig zijn als er dan al een baasje op haar wacht. Ben jij degene die haar verwelkomd in Nederland?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Margo

Als 4 weken oud hondje werd Margo gevonden in een veld waar ze was gedumpt met haar 6 nestgenootjes. Gelukkig konden zij en drie andere pups op het nippertje worden gered.

Geslacht

Teef

Geboren

Mei 2020

Grootte

Middelmaat