Marcus – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan met katten

Niet gecastreerd

1 OKTOBER 2020: EVEN VOORSTELLEN

Niet lang geleden werd een van onze rescuers gebeld over twee pups die gevonden waren in Tolo, een dorpje op het Griekse schiereiland Peloponnesos. Een van de pups was aangereden en overleden. Het het andere hondje leefde nog en was bij zijn dode broertje gebleven.

Toen de rescuer daar aankwam werd al snel duidelijk dat ze inderdaad alleen de kleine Marcus nog kon helpen. Ze nam hem mee en hij kreeg een plekje bij een Grieks gastgezin waar hij alvast mag wennen aan het leven in huis. 

Gastgezin

Bij het gastgezin zijn ook katten en andere honden, waar hij het prima mee kan vinden. Ondanks dat hij nog maar jong is, heeft hij al wel geleerd om buiten te plassen en poepen. Al moet dit eenmaal in Nederland weer worden opgebouwd.

Slim reutje

Op dit moment is Marcus vooral een lief, rustig hondje dat altijd in is voor een knuffel of een spelletje. Volgens de rescuer leert hij snel en is hij erg slim. Hoe hij zich verder gaat ontwikkelen is nog een verrassing, zowel qua karakter, als grootte. 

Marcus is om en nabij de 4 kilo en zal waarschijnlijk uitgroeien tot een middelmaat. Maar bij straathonden is dat altijd een gokje, want we weten niet welke genen zijn voorouders hebben meegegeven.

Klaar voor de start …

Voor dit zwart met witte mannetje zoeken we een prachtig plekje waar hij zich te buiten mag gaan aan al het goede dat Nederland heeft te bieden. Hij heeft de nodige vaccinaties al gehad en is klaar voor het geluk overzee.

Ben jij al vertederd door zijn guitige puppyoogjes? 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Marcus

Eenzaam zat Marcus langs de kant van de weg, naast zijn dode broertje. Een lokale rescuer werd gebeld en zij regelde een plekje voor hem bij een Grieks gastgezin. Daar wacht hij op een thuis voor altijd. Marcus is klaar voor de reis, wacht jij hem op in Nederland?

Geslacht

Reu

Geboren

Juli 2020

Grootte

Middelmaat (schatting)