Mairy – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan met katten

Nog niet gesteriliseerd

3 JUNI 2021: EVEN VOORSTELLEN

Een paar weken geleden werd Mairy gevonden in het Griekse Argos naast een vuilnisbak. Iemand had haar samen met haar broertje in een doos gedaan en daar neergezet. Een telefoontje naar de plaatselijke rescuer bood verlossing: de pups werden opgehaald en door een Griekse foster in huis genomen.

Tijdelijk huisje

Broer en zus vermaken zich goed in het huis en in de tuin. Er zijn hondenvriendjes en ook katten. Ze blijven hier in ieder geval tot half juni, dan zijn al hun vaccinaties afgerond en mogen ze reizen.

Blije Mairy

Mairy is nu nog zo jong dat er nog niet veel over haar karakter valt te vertellen. Ze is altijd vrolijk en gaat graag op onderzoek uit, in haar kielzog gevolgd door haar broertje. Ze maakt al goede stappen met haar zindelijkheid en houdt enorm van eten.

Een ruwe schatting is dat ze uit zal groeien tot een middelmaat, maar met zo’n mix aan onbekende voorouders is dat moeilijk te voorspellen.

Fijn thuis gezocht!

Geef jij dit prachtige meisje een goed thuis?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Mairy

Nadat ze was afgedankt als oud vuil, heeft Mairy nu een fijn tijdelijk huisje bij een Griekse foster. Ze kan daar blijven totdat vaccinaties haar voldoende bescherming bieden. Mag ze daarna naar jou toe komen?

Geslacht

Teef

Geboren

Februari 2021

Grootte

Middelmaat (schatting)