Mackenzy

Kan met kinderen vanaf 6 jaar

Vriendelijk met teefjes

Gecastreerd

8 AUGUSTUS 2020: EVEN VOORSTELLEN

Mackenzy koos precies het juiste moment om de spoorweg over te steken. Als een rescuer niet juist toen had gezien dat er een vrachtwagen gevaarlijk dichtbij was, liep hij nu nog op straat, of erger: hij had het misschien niet overleefd. Want ze zag de situatie, stapte uit haar auto en deed de overstekende hond een lijn om.

Gewacht op redding

De bedoeling was hem veilig naar de overzijde te helpen, maar het was net alsof Mackenzy gewacht had om gered te worden. De lijn vond hij prima en hij liep gewillig mee. Het ging zo natuurlijk dat de rescuer doorliep naar haar auto, de viervoeter in liet stappen en hem meenam.

Van straat naar shelter

De eerste stop was bij de dierenarts, waar Mackenzy gecheckt werd op de Middellandse Zeeziektes. Ook werd hij direct gecastreerd. Ziektevrij verklaard en verlost van zijn voortplantingsdrift, kwam de viervoeter vervolgens in een shelter terecht.

Zacht karakter

Mackenzy is nog jong, maar met zijn (geschatte) anderhalf jaar wel uitgegroeid. Hij is een viervoeter met een zacht karakter. Hij vraagt om knuffels en luistert goed naar commando’s, loopt graag mee aan de riem en weet precies de weg. Als hij gevoerd wordt, wacht hij geduldig.

Gezelschapsdier

Als iets Mackenzy blij maakt, is het wel aandacht en lange wandelingen. Zodra hij weer achtergelaten wordt in zijn eigen ruimte, klaagt hij hartgrondig. Hij is niet graag alleen. Een vriendelijke vrouwelijke soortgenoot als gezelschap zou waarschijnlijk ook in een nieuwe situatie een pre zijn. Dan kunnen ze samen huis en haard bewaken, een taak dat Mackenzy goed afgaat.

Baasje gezocht

Mackenzy is een lieve lobbes en behoorlijk energiek, zoals bij een jonge hond hoort. In combinatie met zijn behoorlijke maat zal een huisje zonder kinderen, of kinderen vanaf 6 jaar, daarom het beste passen. Katten vindt hij niet zo leuk, maar teefjes en mensen des te meer. Word jij het maatje van deze vriendelijke jongen?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Mackenzy

De jongvolwassen Mackenzy is een prachtige lobbes die reikhalzend uitkijkt naar een baasje. Hij is vriendelijk, meegaand en dol op aandacht. Geef jij hem dat gedroomde thuis?

Geslacht

Reu

Geboren

November 2018

Grootte

Groot