Mack

Mack

Mack j22w22 (4)

Over Mack

Ontmoet Mack. Speels, avontuurlijk en ook nog eens een originele hulp in de huishouding. Want met die speurneus aan de vloer zijn die flaporen niet alleen mooi, maar ook nog eens handige schoonmaakattributen.

Geslacht: Reu
Geboren: Februari 2022
Grootte: Middelmaat (schatting)

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan met katten

Nog niet gecastreerd

24 APRIL 2022: EVEN VOORSTELLEN

Hulp gezocht

In de bergen van Tolo liep al een aantal jaren een angstig teefje rond. De rescuers probeerden haar al jaren te vangen, tevergeefs … Toch zocht dit teefje voorzichtig hulp, want toen zij in februari beviel van 4 pups leek ze dit bewust in de buurt van een huis te doen. De bewoners belden de rescuers en zo kon de moederhond met haar pups gered worden.

De eerste twee maanden zijn de pups bij hun moeder gebleven en kregen zo een fijne basis mee. Toen ze oud genoeg waren, is het grut naar het huis van de rescuer verhuisd. De moeder ging naar de shelter van de rescuers en ook voor haar zal een huisje gezocht worden.

Twee broertjes hebben inmiddels al een huisje gevonden. Mack en broertje Mick kunnen hopelijk ook snel uitvliegen.

De vloer aanvegen

Mack is de dappere van het overgebleven tweetal. Hij zet zijn speurneus graag aan de grond om de wereld onbevangen te ontdekken, waarbij zijn flappers direct de vloer aanvegen. Lekkere hapjes heeft hij zo snel ontdekt en worden met smaak gegeten. Als hij niet op ontdekkingsreis is, speelt Mack graag met zijn broertje Mick. 

Flaporen

Zijn uiterlijk heeft hij duidelijk van zijn moeder heeft meegekregen en zijn knappe verschijning doet ongetwijfeld vele harten sneller kloppen. De lange snuit en zijn geweldig zachte lange flaporen doen vermoeden dat er een jachthond in hem schuilt. Daar is tot nu toe nog niet veel van te merken volgens de rescuer, maar dit kan uiteraard nog veranderen naarmate hij opgroeit.

Momenteel weegt deze knappe gozer ongeveer 6 kilo en de meetlat tikt de 20 cm aan. Als hij is uitgegroeid, zal hij een geschatte 25 kilo wegen en met een uiteindelijke 50 cm schofthoogte mag hij zichzelf tot een mooie middelmaat rekenen. Al blijft dit uiteraard een schatting, aangezien zijn vader onbekend is.

Hulp in de huishouding

In de tweede helft van mei is Mack volledig gevaccineerd en mag hij naar Nederland afreizen. Dan komt deze ondeugd graag bij jou de vloer aanvegen.

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Mack

Ontmoet Mack. Speels, avontuurlijk en ook nog eens een originele hulp in de huishouding. Want met die speurneus aan de vloer zijn die flaporen niet alleen mooi, maar ook nog eens handige schoonmaakattributen.

Geslacht

Reu

Geboren

Februari 2022

Grootte

Middelmaat (schatting)