Luna – tijdelijk niet beschikbaar

Hondvriendelijk

Kan met katten

Gesteriliseerd

Al in Nederland

1 SEPTEMBER 2021: EVEN VOORSTELLEN
Voorgeschiedenis

Luna (in Griekenland Athina genaamd) was de vrolijke noot in de shelter waar ze verbleef. Voor die tijd liep ze rond in de drukke straten van Xanthi. Een gevaarlijke situatie, want ze had gemakkelijk aangereden kunnen worden door een van de vele auto’s. Gelukkig zag een vrouw haar en zij belde een lokale rescuer om het hondje op te halen.

Geadopteerd!

Luna kreeg in november 2020 een fijn thuis in Nederland. Ze heeft haar eerste maanden hier prima opgepakt. Ze wende aan het Nederlandse leven en leert graag dingen.

Als Luna in goede doen is, is ze een bijzonder vriendelijke en geduldige hond. Ze is leergierig. Het meest in haar element is ze tijdens het uitlaten op die plekken waar ze ook los mag lopen. Ze geniet van het bos, gaat zelfstandig op onderzoek uit door struiken en bosschages en is dol op zwemmen. Ze kan goed met andere honden overweg, speelt graag met honden van gelijk formaat en is bijzonder lief naar puppy’s.

Structuur

Nu Luna volwassener wordt, blijkt dat het huidige gezin Luna niet voldoende kan aansturen en haar de rust bieden die ze nodig heeft. Duidelijke structuur ontbreekt, waardoor Luna op haar manier de regie overneemt met gedrag dat niet altijd gewenst is. Rust en structuur is voor Luna dus van groot belang.

Daarnaast is Luna een zelfstandige hond, die weet wat ze (niet) wil, maar ook nog jong en zoekende. Hierbij vraagt ze dan ook de nodige sturing van haar baasje. Het is zeker wenselijk dat een potentieel nieuw baasje hier mee om kan gaan en hier ervaring mee heeft. Kinderen zijn een minder goede combinatie met Luna.

Op zoek naar een match

Luna kijkt ernaar uit om met jou eropuit te trekken voor een fijne boswandeling. Wie wil met deze geweldige dame op avontuur?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Luna

Houd jij van lange wandelingen? Dan loopt Luna graag met je mee. Heerlijk struinen door de Hollandse bossen, blijer kan je deze mooie dame niet maken. Ze heeft wel iemand nodig die haar de weg wijst. Sta jij net zo stevig in je schoenen als zij?

Geslacht

Teef

Geboren

Mei 2020

Grootte

Grote middelmaat