Loukas

Loukas

Loukas j22w15-2

Over Loukas

Een oude ziel in puppyverpakking. Dat is Loukas. Word jij zijn vriend voor het leven?

Geslacht: Reu
Geboren: December 2021
Grootte: Klein/middelmaat (schatting)

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gecastreerd

18 APRIL 2022: EVEN VOORSTELLEN

Valentijn

Op 14 februari kreeg rescuer Sevi een bijzondere Valentijnsverrassing. Bij de poort van de shelter in Drepano, vlakbij Patras, werden 6 pups in een kartonnen doos aangetroffen. Het zestal (3 meisjes en 3 jongens) was nog geen 2 maanden oud. Hun huid en vacht waren aangetast door puppyschurft. De pups waren achtergelaten op een strategische plek, in de verwachting dat een dierenliefhebber zich over het nestje zou ontfermen.

Aansterken

De viervoeters werden opgenomen in de shelter en verblijven daar nu in een aparte ruimte om aan te sterken en tot rust te komen. Loukas en zijn nestgenoten zijn behandeld voor hun puppyschurft en hun huid en vacht zien er weer prachtig uit. Binnenkort verhuizen ze naar het andere deel van de shelter, waar ze met elkaar een kennel zullen delen.

Oude ziel

Wijze Loukas. Hij lijkt ouder dan zijn puppyleeftijd. Hij bestudeert alles met grote aandacht en denkt goed na voor hij tot actie overgaat. Hij is net als zijn broers en zussen rustig en meegaand. Een slim mannetje ook dat alles snel oppikt. Op dit moment is Loukas 30 cm groot en geeft de weegschaal 6,5 kg aan. Een voorzichtige schatting is dat hij uitgroeit tot een kleine middelmaat.

Guitige snoetjes

Deze Griekse mixjes zijn altijd een verrassing en in een nestje kunnen er grote verschillen te zien zijn. Ook bij dit zestal. Ze hebben allemaal dezelfde guitige snoet en mooie flaporen, maar hebben allemaal een andere tekening, kleur vacht en specifieke bijzonderheden. Ze zijn natuurlijk nog erg jong, dus hoe ze zich verder ontwikkelen is moeilijk te zeggen.

Ontdekkingsreiziger

Loukas is eind april klaar om zijn wereldje in de shelter achter zich te laten. De grote wereld lonkt. Gaat hij met jou op ontdekkingsreis?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Loukas

Een oude ziel in puppyverpakking. Dat is Loukas. Word jij zijn vriend voor het leven?

Geslacht

Reu

Geboren

December 2021

Grootte

Klein/middelmaat (schatting)