Loena

Hondvriendelijk

Nog niet gesteriliseerd

Kan met katten

Al in Nederland

10 AUGUSTUS 2020: EVEN VOORSTELLEN

Loena is een lieve, aanhankelijke meid die al ruim een jaar in Nederland is. Toen ze 4 maanden oud was, werd ze geadopteerd en kreeg ze een fijn huisje. Ze groeide uit tot puber en bleek een viervoeter die gebaat is bij rust, regelmaat en een fijne soortgenoot als maatje. Omstandigheden die haar adoptanten haar helaas niet voldoende konden bieden. Uiteindelijk is besloten om voor Loena een nieuw thuis te vinden dat beter bij haar past.

Uit haar schulp

Om even op adem te komen, verblijft Loena sinds begin juli bij een gastgezin. Naast een paar mensen, heeft ze hier het gezelschap van een aantal andere honden, waar ze zich erg prettig bij voelt. Ze kruipt helemaal uit haar schulp en laat zien wat voor geweldige meid ze is.

Rank en slank

Loena is een grote middelmaat van 63 cm hoog, wat voornamelijk zit in de prachtige lange stelten van deze ranke jongedame. Ze eet keurig, blaft amper en kan goed even alleen thuis blijven. Ze is een fijne huisgenoot en kent commando’s zoals ‘poot’, ‘high 5’, ‘zit’ en ‘af’. Haar gastgezin vindt Loena een heerlijke meid.

Op eigen tempo

Met vreemde mensen kennismaken kan ze wel, maar doet het liever niet en anders in haar eigen tijd. Dan gaat ze gewoon in haar mand of bij je voeten liggen. Ontmoetingen met andere honden gaat tot nu toe altijd goed. Is de andere hond te druk, dan loopt Loena die liever voorbij.

Fijn wandelmaatje

Tuig aan/uit is geen probleem. Ze hangt ook niet in de lijn. Wandelen met Loena is zeker prettig te noemen. Ze loopt inmiddels zelfs wel eens los goed mee in een omheind losloopgebied, maar terugkomen gaat op puberwijze. Dit heeft nog wat tijd en training nodig.

Heerlijke knuffelkont

Ze heeft een gemiddeld actieve energie. Ligt graag te chillen en zo nu en dan even spelen. Speelt ze niet, dan kiest ze voor een knuffelsessie met je. Die knuffels en oprechte interesse gaat het gastgezin het meeste missen! Loena is een lieve, kalme, loyale, gezellige viervoeter.

Rustig huisje gezocht

Naast de voorwaarde van een andere hond als maatje, is een rustig huishouden voor Loena noodzakelijk. Jonge kinderen zijn te hoog in energie voor haar, hier wordt ze nerveus van en zal dan vluchtdrang vertonen. Kids (mits rustig qua doen en laten) van 12 jaar en ouder zijn geen probleem, maar ook hier geldt dat ze snel overprikkeld kan raken van teveel huisgenoten. Met katten kan ze het prima vinden.

Potentiële hartendief

Heb jij het gewenste huisje voor Loena? Dan zal deze prachtige dame een hele fijne huisgenoot zijn, die zich in je hart zal nestelen.

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Loena

Ontmoet Loena, een prachtige meid die ontzettend van knuffelen houdt. Ze is al in Nederland en zoekt een nieuw huisje, waar ze de rust en het gezelschap krijgt waarbij ze zichzelf kan zijn: een geweldige viervoeter om van te houden.

Geslacht

Teef

Geboren

Februari 2019

Grootte

Grote middelmaat