Lilou – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gesteriliseerd

3 mei 2021: EVEN VOORSTELLEN

Voor Griekse begrippen heeft Lilou geluk gehad. Haar moeder was net drie weken geadopteerd toen ze haar kersverse Griekse baasje op een ochtend verraste met de geboorte van zes pups. De adoptant wist wel dat de voormalige straathond zwanger was, maar had geen idee dat ze al zo ver was.

Goede start

De pups – vijf teefjes en een reutje – groeiden op in een liefdevolle en fijne omgeving en bleven tot ze 2 ½ maand oud waren bij hun moeder. Een goede start dus! Daarna kregen ze een plekje in een kleinschalige shelter waar ze een kennel delen met zes andere pups. Al deze leuke verrassingspakketjes zoeken nu een thuis.

Rolverdeling

Elke pup heeft zo zijn of haar eigen rol in een nest. Dit zegt wel iets over de persoonlijkheid, maar elke viervoeter zal in een nieuwe omgeving verder ontwikkelen, ook in karakter.

Boefje Lilou

Lilou en haar zus Baloo zijn partners in crime. Ze lijken niet alleen in uiterlijk, maar ook qua karakter veel op elkaar. Deze ondeugden delen de leiding over de hele groep en gaan graag samen op boevenpad. Daarbij zijn deze meiden vooral heel grappig en is het een feest om naar ze te kijken.

Schatting

Ondanks dat de moeder bekend is, maakt de mix aan voorouders het onmogelijk om een juiste voorspelling te doen over hoe groot de pups zullen uitgroeien. Zelfs in hetzelfde nest kan dit heel erg verschillen, net zoals het uiterlijk. Een voorzichtige schatting is nu dat ze een middelmaat worden.

De moeder is negatief getest op alle Middellandse Zeeziektes. Ze weegt ca. 25 kg en is ook te zien op de foto’s.

Bijna reisklaar

Eind mei hebben de pups al hun vaccinaties gehad en zijn ze klaar voor hun reis naar hun warme mandje. Ga jij het avontuur aan met Lilou?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Lilou

Pittig, sociaal en vol vrolijkheid. Lilou is een pup die een uitdaging niet uit de weg gaat. Ze is opgegroeid met haar moeder en nu klaar voor het avontuur. Begint het bij jou ook al te kriebelen?

Geslacht

Teef

Geboren

Februari 2021

Grootte

Middelmaat (schatting)