Lilly – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gesteriliseerd

25 OKTOBER 2021: EVEN VOORSTELLEN

Het was een vroege ochtend op 10 augustus jongstleden, de vuilniswagen reed rond om het vuilnis op te halen. Toen een van de bakken aan de beurt was, klonk er gehuil. Onmiddellijk werd het werk gestaakt en alle zakken werden nagekeken. Zo werd ze gevonden, een pup van amper 5 weken oud, weggegooid alsof ze oud vuil was.

In veiligheid

De vuilnisman die haar voor een gewisse dood behoedde, nam de pup mee en vernoemde haar naar zijn dochter Lilly. Zelf zag hij geen mogelijkheid om het jonge hondje te houden, maar hij kende iemand die een kleinschalige opvang had en bracht het viervoetertje daar naartoe.

In deze shelter vlakbij Athene verblijven zo’n 30 honden die allemaal op zoek zijn naar een baasje. Om deze te vinden, werken de eigenaren samen met een rescuer die ook contact heeft met buitenlandse stichtingen, waaronder die van ons.

Gezelligheidsdier

Lilly mag vrij rondlopen op het binnenterrein van de shelter en huppelt elke keer gezellig mee met verzorger Dimitris op zijn rondes langs de kennels en controleert of alles wel goed gedaan wordt. Maar eerst wil ze vooral zelf uitgebreid geknuffeld worden, want dat vindt deze kleine dame heerlijk.

Niet alleen Dimitris kan rekenen op een vriendelijke begroeting van dit meisje, elke bezoeker wordt door Lilly verwelkomt met kwispels en soms showt ze zelfs haar buikje. Naast mensen, is ze ook sociaal met de andere honden. Ze speelt leuk, is rustig en zachtaardig.

Baasje gezocht

Ondanks dat haar verzorgers haar een heel plezierig hondje vinden en Lilly zullen missen als ze weg zou gaan, gunnen ze haar het beste. En dat is natuurlijk een eigen baasje. Stel jij je hart en huis open voor deze prachtige bloem?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Lilly

Lilly dankt haar leven aan een oplettende vuilnisman, die haar gehuil hoorde bij het legen van een container. Ze zat in een vuilniszak, afgedankt en weggegooid alsof ze niks was. Met de vernoeming naar zijn dochter, kreeg Lilly een nieuwe start. Het begin van het leven dat ze verdient.

Geslacht

Teef

Geboren

Juli 2021

Grootte

Middelmaat (schatting)