Lewis – in procedure

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan met katten

Nog niet gecastreerd

8 JANUARI 2021: EVEN VOORSTELLEN

Op de een na laatste dag van 2020 kondigde het nieuwe puppyseizoen zich aan bij de rescuers in Argos. Niet door geboortes, maar door achtergelaten nestjes. De pups van oktober zijn oud genoeg om bij hun moeder weggehaald te worden en bij gebrek aan nieuwe baasjes worden ze te vondeling gelegd.

Een voorbijganger vond de doos met pups op een veld in het dorp Tolo en belde de plaatselijke rescuer. Deze haalde ze op en gaf de kleintjes een veiliger plekje. Het grut verblijft nu tussen andere honden in huis en in de tuin. Met de dag worden ze socialer en vrijer en ontdekken ze de nieuwe wereld om zich heen. Ook maken ze kennis met katten van buitenaf, die regelmatig in de tuin te vinden zijn.

Tussen de dames

Lewis is de enige jongen tussen zijn 3 zussen, wat hij prima vindt. Terwijl zij zich bezig houden met allerhande zaken maakt hij zich niet druk. Het is nog te vroeg om echt wat over zijn karakter te zeggen, maar hij maakt geen angstige indruk en vindt alles best.

Bijna reisklaar

De pups hebben hun eerste vaccinaties gehad, zijn ontwormt en nagekeken door de dierenarts. Hun geboortedatum wordt geschat op de tweede helft van oktober. Op dit moment wegen ze zo rond de 6 kg waardoor het vermoeden is dat ze minstens zullen uitgroeien tot een middelmaat, al blijft dat koffiedik kijken.

In februari zijn alle inentingen op orde en is Lewis oud genoeg om te reizen. Leer jij deze knappe jongen dan alle ins en outs van het leven als geliefd huisdier?

TIP: heb je nog nooit een (buitenlandse) pup gehad? Lees dan eerst onze blog!

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Lewis

Lewis is de zoveelste Griekse vondeling, samen met zijn zusjes zat hij in een doos die op een veld was gezet. Nu verblijft hij bij een foster waar hij stapje voor stapje de wereld ontdekt. Mag hij hierna Nederland met jou ontdekken?

Geslacht

Reu

Geboren

Oktober 2020

Grootte

Middelmaat (schatting)