Lente

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Nog niet getest met katten

Nog niet gesteriliseerd

Al in Nederland

9 JUNI 2021: EVEN VOORSTELLEN

Half maart 2021 kregen twee van onze Griekse rescuers een telefoontje: ergens in een verlaten gebied waren 4 pups gevonden. Zonder moeder waren hun kansen op overleven klein en dus regelden de rescuers een plekje bij een opvanggezin.

Naar Nederland

Begin juni heeft Lente haar Griekse gastgezin verruild voor een tijdelijk huisje in Nederland. Daar maakt ze nu de eerste stappen in haar inburgering. In het begin was ze nog wat bangig, zo in een compleet vreemde omgeving, maar daar is in korte tijd weinig van over.

Vrolijk en energiek

Lente is een vrolijke energieke pup, ze is mensgericht en pakt dingen snel op. Ze wordt heel blij van andere honden en nodigt ze direct uit tot spel. Het spelen met gaat op volle energie en soms misschien uit enthousiasme wel iets te ruw, zeker nog met die scherpe tandjes.

Met mensen gaat het ook goed, maar het kennismaken gaat in haar tempo. Niet direct heel enthousiast, maar stap voor stap. Als ze je eenmaal kent dan is de begroeting enthousiast.

Huisje gezocht!

Kortom, Lente is een echte pup die nog veel moet leren, maar hier al veelbelovende eerste stapjes in heeft gezet. Een fijn gezelschapsdier in spe. Mits ze natuurlijk de structuur, begeleiding en liefde krijgt die iedere jonge hond nodig heeft. Heb jij ervaring en voldoende tijd voor haar? Wie weet is ze dan wel jouw match.

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Lente

Lente met haar altijd kwispelende staartje windt iedereen om haar pootje. Sinds kort is ze bij een Nederlands gastgezin waar ze kennismaakt met het Hollandse leven. Kom jij haar ontmoeten?

Geslacht

Teef

Geboren

Januari 2021

Grootte

Middelmaat/groot (schatting)