Lea – gereserveerd

Kan met kinderen vanaf 6 jaar

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gesteriliseerd

11 APRIL 2021: EVEN VOORSTELLEN

In het Griekse dorp Alexandroupolis zocht een hoogzwangere straathond een veilig plekje voor de geboorte van haar pups. Ze vond een plastic hondenhuisje dat leeg was. Daar kwamen afgelopen januari Sara, Mara en Lea ter wereld.   

Ontdekt

Het gezinnetje werd gezien door een meisje dat besloot ze regelmatig te voeren. Maar ze was niet de enige die van de moeder met haar drie dochters afwist, ook de eigenaren van de hond waar het hondenhuis voor bedoeld was, ontdekten ze. En die waren bepaald niet blij.

To the rescue

Het gerucht dat deze mensen van het prille gezinnetje af wilde, bereikte een rescuer in een ander dorp. Zij bedacht zich geen moment en het lukte haar de afspraak te maken dat ze mochten blijven zolang de pups nog melk dronken, en dat zij ze daarna op zou halen. Nu worden ze in een tuin opgevangen waar ook andere honden verblijven.

Over Lea

Lea is een olijk dametje-in-de-dop dat met volle teugen geniet van het leven. Ze is altijd vrolijk en blij, maar is geen energieke stuiterbal zoals sommige pups dat kunnen zijn. Knuffelen doet ze ontzettend graag en ze staat altijd klaar om iemand te voorzien van likjes. 

Ze weegt op dit moment 6 kilo en zal naar verwachting uitgroeien tot een (grote) middelmaat.

Na 8 mei zijn alle vaccinaties op orde en mogen de zusjes hun paspoort in ontvangst nemen. Mag Lea bij jou haar koffertje uitpakken?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Lea

Dit parmantige teefje is Lea, het zusje van Sara en Mara. Ze werd op straat geboren, maar zit inmiddels samen met haar 2 zusjes bij een Grieks gastgezin. Nu is het wachten op een goed baasje dat haar een eigen plekje geeft. Zie jij Lea al bij jou thuis in een warm mandje liggen?

Geslacht

Teef

Geboren

Januari 2021

Grootte

Middelmaat/groot (schatting)