Laoura

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Gesteriliseerd

Special Needs

Wandelend skelet

Toen Laoura op een veld gevonden werd, was ze echt vel over been. Ze was niet meer dan een skelet. Met eten en goede zorg, is dit gelukkig weer helemaal goedgekomen. Ze is nu zo dol op eten en lekkernijen dat ze zich het liefst tonnetje rond eet. Inmiddels verblijft ze al twee jaar in een kleinschalige shelter.

Rustige dame

Laoura is lief, sociaal, beleefd, rustig en makkelijk in de omgang. Ze kan schrikken van harde geluiden, misschien vanwege haar verleden. De meetlat geeft 48cm aan en ze weegt 24kg. Laoura is positief getest op Leishmania.

Geef jij Laoura een huisje met de liefde en zorg die ze verdient?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Laoura

Laoura was een jaar of zeven toen ze ernstig vermagerd werd gevonden. Vermoedelijk was ze afgedankt als jachthond. Ze verblijft nu in een shelter, waar ze de kilootjes er weer aan heeft gegeten. Ze is lief en sociaal en op zoek naar een baasje.

Geslacht

Teef

Geboren

September 2011

Grootte

Middelmaat