Laoura

Hondvriendelijk

Gesteriliseerd

Special Needs

Wandelend skelet

Toen Laoura op een veld gevonden werd op zevenjarige leeftijd, was ze echt vel over been. Vermoedelijk was ze afgedankt als jachthond. Ze verblijft nu in een kleinschalig shelter, waar ze de kilootjes er weer aan heeft gegeten. Inmiddels zit ze daar alweer drie jaar. 

Verlegen dame

Laoura heeft tijd nodig om je te leren kennen en zich op haar gemak te voelen. Ze is lief, sociaal, beleefd en rustig. Ze schrikt snel van harde geluiden en plotselinge bewegingen, waarschijnlijk omdat ze het nodige heeft meegemaakt in haar verleden. Een huisje zonder kinderen past haar daarom het beste. 

De meetlat geeft 48cm aan en ze weegt 24kg. Laoura is positief getest op Leishmania.

Thuis gezocht

Gun jij deze zachtaardige seniore dame nog een paar mooie jaren waarin ze van het leven kan leren genieten?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Laoura

Met de tekening van een hart op haar flank is deze senior met recht een ‘queen of hearts’. Laoura heeft alleen vermoedelijk nog nooit ervaren hoe het is om als koningin behandeld te worden. Geef jij haar de troon die ze verdient?

Geslacht

Teef

Geboren

September 2011

Grootte

Middelmaat