Kuro – in procedure

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Niet gecastreerd

16 NOVEMBER 2020: EVEN VOORSTELLEN

Eind oktober zag een Griekse vrouw 5 puppies in een veld. Ze twijfelde geen moment en nam de circa 5 weken oude hondjes in een doos mee naar de dierenarts. In het veld waren hun kansen op overleven klein, maar na het bezoekje aan de dierenarts kregen Kuro, broertjes Onyx en Coal samen met de zusjes Hippie en Abbey een veilig plekje in een kleinschalig shelter.

Daar mogen ze de komende tijd hun puppystreken loslaten op kennelmaatje Baxter, een jonge reu waarmee ze hun verblijf delen. Naar verwachting zijn Kuro en zijn nestgenootjes eind december 2020 klaar voor de reis, ze zijn dan een maand of 4. 

Honing

Baxer kon wel wat gezelschap gebruiken nadat zijn vorige kennelgenoten in Nederland zijn geadopteerd. Hij is het speelmaatje van de vijfling en ze zijn allemaal gek op hem. Vooral omdat hij regelmatig honing krijgt i.v.m. een kennelhoestbesmetting. Dat kleverige spul blijft daarna in zijn harige snor en sik hangen en de pups kunnen er dan ook geen genoeg krijgen om vol enthousiasme zijn snuit en vacht schoon te likken.

Karakter

Kleine Kuro is een echte knuffelmachine. Hij komt regelmatig aaitjes halen en doet zijn best voor elk kruimeltje aandacht dat hij kan krijgen. Ook speelt hij graag met z’n broertjes en zusjes; hij is een sociale pup die zich van geen kwaad bewust is en vol plezier door het leven dwarrelt. 

Hij is geboren met een korte staart en weegt nu 3 kilo. Het is natuurlijk een inschatting, maar de verwachting is dat hij circa 20 kilo gaat wegen als hij volwassen is. 

Knuffelaar zoekt thuis

Dit slimme ventje met al zijn knuffeldrang geniet van elk aandachtsmomentje dat hij krijgt in de shelter. Maar wie biedt dit zwarte pareltje volop liefde, zodat hij zijn hart helemaal kan ophalen? Want een plekje in de shelter is immers niet hetzelfde als een thuis …

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Kuro

Kuro is vernoemd naar het japanse woord voor ‘zwart, omdat hij een overwegend zwarte vacht heeft. Maar uit z’n oogjes straalt een en al vrolijkheid en dat uit hij ook graag, want meneer is dol op knuffelen en zet dan zijn beste pootje voor.

Geslacht

Reu

Geboren

Augustus 2020

Grootte

Middelmaat (schatting)