Kaykay – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan met katten

Nog niet gecastreerd

25 OKTOBER 2021: EVEN VOORSTELLEN

Toen een leerkracht afgelopen september het terrein naast de school onderzocht, vond hij daar Kaykay samen met zijn broertje Dada. Hij nam de 2 pups mee naar binnen en belde een rescuer in het nabijgelegen Griekse dorp Argos.

Foster

De broertjes hadden geluk en kwamen bij een foster terecht waar ze in de tuin en het huis mogen komen. Er zijn zelfs speelkameraadjes: andere honden, katten én kinderen. Ze mogen in ieder geval blijven tot eind november al hun vaccinaties in orde zijn.

Echte pup

Kaykay is een echte pup die non-stop speelt. Moe van het rennen, doet hij af en toe een dutje en begint dan met een nieuwe speelronde. Hij heeft veel plezier met zijn broertje. Het is een vrolijke jongen die bijna nooit een klagende noot laat horen.

De pups zijn nu nog klein, maar groeien als kool. Waar de meetlat zal eindigen is niet te voorspellen omdat er geen voorouders bekend zijn. Een grove schatting is dat ze een middelmaat worden.

Match gezocht!

Geef jij dit vrolijke ventje een mandje voor altijd?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Kaykay

Het verhaal van Kaykay is er een van 13 in een dozijn. Ongewenst, gedumpt en gelukkig voor hem: gevonden. Hij heeft geen idee en vermaakt zijn tijd met spelen. Geef jij hem een warme mand voor altijd?

Geslacht

Reu

Geboren

Augustus 2021

Grootte

Middelmaat (schatting)