Kanelos – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan met katten

Nog niet gecastreerd

19 SEPTEMBER 2020: EVEN VOORSTELLEN

4 pups waren achtergelaten bij een school van een Grieks dorpje. Een buurtbewoner voerde de kleintjes en waarschuwde een paar rescuers in Argos. Helaas hadden zij geen enkele opvangmogelijkheid en moesten ze met pijn in hun hart zeggen dat ze ze niet op konden halen. Wel gingen ze direct op zoek naar een onderkomen.

Huisje vrij

Toen er een paar andere honden weggingen voor adoptie, kwam er gelukkig een plek in een fosterhuisje vrij. Opgelucht werd er koers gezet naar het dorp. Maar bij de school aangekomen, bleken er een paar pups verdwenen te zijn. De overige 2 werden meegenomen en mogen nu zowel binnen in huis, als buiten in de tuin rondbanjeren.

Lief ventje

Kanelos is nu ruim 4 maanden oud en heeft een lief karakter. Hij is nog wel wat timide, maar zijn Griekse foster ziet zijn vertrouwen met de dag groeien. De weegschaal geeft nu 8 kg aan, waardoor het vermoeden bestaat dat hij zeker wel uit zal groeien tot een middelmaat. In oktober zijn zijn vaccinaties op orde en is dit knappe ventje klaar voor adoptie. Geef jij hem een mooie toekomst?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Kanelos

Lieve Kanelos was met zijn nestgenoten achtergelaten bij een school. Gelukkig kregen ze eten en water van een Griekse dame uit de buurt. Inmiddels zit hij samen met zijn zusje bij een Griekse foster, wachtend op een warm mandje voor altijd.

Geslacht

Reu

Geboren

Juni 2020

Grootte

Middelmaat (schatting)