Jenny

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Gesteriliseerd

Kan met katten

Special Needs

Vermagerd

Jenny is nog jong, maar heeft al heel wat meegemaakt. Waarschijnlijk is ze gedumpt door haar voormalige baas, maar dat zullen we nooit zeker weten. In elk geval was ze erg mager toen de rescuers haar vonden.

In de shelter mocht ze aansterken en veranderde ze van een vermagerde viervoeter naar een vitale, jonge hond. Nu is het dan zo ver: Jenny is klaar voor een thuis in Nederland!

Vriendelijk en aanhankelijk

Dit middelmaat teefje is vriendelijk naar alles en iedereen. Of het nu andere honden zijn, een voorbijganger op straat of zelfs een kat die zonnebaadt langs de stoep.

Jenny is graag in het gezelschap van mensen en geniet van een paar vriendelijke woorden en een fijne knuffel. Haar Griekse rescuers verwachten dat ze gemakkelijk te trainen is.

Op dit moment heeft ze een schofthoogte van zo’n 50cm en tikt de weegschaal ongeveer 19 kilo aan. Ze is positief getest op Leishmania, hiervoor krijgt ze medicatie. Deze slaat goed aan.

En nu?

Jenny stelt geen hoge eisen aan haar omgeving. Ze wil geliefd worden door haar baasjes en een dak boven haar hoofd. Elke dag een lekker maaltje en een gezellige wandeling om heerlijk te kunnen snuffelen. Wie gunt haar een mooi leven in Nederland?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Jenny

Dit zachtaardige teefje is Jenny. Toen ze gevonden werd was ze uitgemergeld en ziek, maar inmiddels is ze wat bijgekomen. Letterlijk en figuurlijk. Wat nu nog rest is een thuis en een baasje.

Geslacht

Teef

Geboren

September 2018

Grootte

Middelmaat