Jackson – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gecastreerd

15 MAART 2021: EVEN VOORSTELLEN

In de tweede week van februari zag iemand een doos naast een vuilnisbak staan. In de doos zaten drie pups van een ruime 2 maand oud: Jackson en zijn zusjes Cricket en Duffy. De hondjes werden naar de dierenarts gebracht en vanuit daar kregen ze een plekje in een kleinschalig shelter waar ook zo’n 30 andere honden verblijven. 

Kleine slimmerik

Jackson deelt een kennel met zijn zusjes en dat is maar goed ook, want hij is een ontzettend speels, actief ventje. De rescuer noemt hem een ‘kleine hond met een groot karakter’ met een slim stel hersens. Hij is erg leergierig en dol op aandacht. 

De verwachting is dat hij uitgroeit tot een middelmaat, al kunnen we dit nooit met zekerheid zeggen, want Griekse straathonden zijn wat dat betreft echte toverballen. 

Baasje gezocht

Eind maart (rond de 25e) heeft hij alle nodige vaccinaties gehad en is hij klaar om naar Nederland te komen. Wie geeft dit vrolijke reutje een eigen huisje?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Jackson

Drie pups in een doos naast een vuilnisbak, zo werden Jackson en zijn 2 zusjes gevonden. Nu zit hij samen met Duffy en Cricket in een Grieks shelter te wachten op een plekje voor altijd. Mag dit leergierige reutje bij jou in huis een mandje in gebruik nemen?

Geslacht

Reu

Geboren

December 2020

Grootte

Middelmaat (schatting)