Jack

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Gecastreerd

Kan met katten

Verloren en hongerig

Jack liep wat verloren rond in het centrum van een Griekse stad. Waarschijnlijk was hij gedumpt en op zoek naar eten. Een dierenvriend vond hem en gaf hem een plek in een shelter.

Rust en kalmte

Deze kalme viervoeter houdt erg van rust. Hij is wel vriendelijk tegen de aanwezige katten en andere honden, maar toont weinig interesse en wil niet spelen. Het liefst zoekt hij een plekje op waar hij alleen kan zijn. Ook eten doet hij het liefst alleen; dan houdt hij zijn soortgenoten op afstand.

Ruimte om zichzelf te zijn

Jack is een middelmaat van ruim 50cm hoog. Hij is geschikt voor een rustig huishouden met of zonder kinderen. Wat zal deze mooie jongen blij zijn met een huisje waar hij alle ruimte heeft om zichzelf te zijn. Met lieve mensen, een eigen plek en een voerbak die alleen voor hem is. Staat zijn mand bij jou?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Jack

Al dwalend door het centrum is deze mooie vent gevonden door een dierenvriend. Nu in de shelter schudt Black Jack dagelijks zijn kaarten, maar heeft hij tot nu toe nog weinig geluk gehad. Of vindt hij dat fortuinlijke leven bij jou?

Geslacht

Reu

Geboren

September 2017

Grootte

Middelmaat