Ivi

Ivi

Ivi j22w15-1

Over Ivi

Ivi vult haar dagen nu met spelen met haar broers en zussen. Maar deel uitmaken van een fijn Nederlands gezin, dat ziet ze wel zitten. Ligt ze binnenkort tegen jou aan op de bank?

Geslacht: Teef
Geboren: December 2021
Grootte: Klein/middelmaat (schatting)

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gesteriliseerd

18 APRIL 2022: EVEN VOORSTELLEN

Valentijn

Op 14 februari kreeg rescuer Sevi een bijzondere Valentijnsverrassing. Bij de poort van de shelter in Drepano, vlakbij Patras, werden 6 pups in een kartonnen doos aangetroffen. Het zestal (3 meisjes en 3 jongens) was nog geen 2 maanden oud. Hun huid en vacht waren aangetast door puppyschurft. De pups waren achtergelaten op een strategische plek, in de verwachting dat een dierenliefhebber zich over het nestje zou ontfermen.

Aansterken

De viervoeters werden opgenomen in de shelter en verblijven daar nu in een aparte ruimte om aan te sterken en tot rust te komen. Ivi en haar nestgenoten zijn behandeld voor hun puppyschurft en hun huid en vacht zien er weer prachtig uit. Binnenkort verhuizen ze naar het andere deel van de shelter, waar ze met elkaar een kennel zullen delen.

Griekse schone

Ivi is net als haar twee zussen een makkelijke en meegaande pup. Ze is erg aanhankelijk en is altijd in voor een knuffel. Met haar prachtige goudkleurige vacht is ze een echte Griekse schoonheid. Op dit moment is Ivi 30 cm groot en geeft de weegschaal 6,5 kg aan. Een voorzichtige schatting is dat zij uitgroeit tot een kleine middelmaat.

Guitige snoetjes

Deze Griekse mixjes zijn altijd een verrassing en in een nestje kunnen er grote verschillen te zien zijn. Ook bij dit zestal. Ze hebben allemaal dezelfde guitige snoet en mooie flaporen, maar hebben allemaal een andere tekening, kleur vacht en specifieke bijzonderheden. Ze zijn natuurlijk nog erg jong, dus hoe ze zich verder ontwikkelen is moeilijk te zeggen.

Maatje gezocht

Eind april is Ivi zover om het zonnige Griekenland in te ruilen voor de Nederlandse lente. Trekken jullie er straks samen op uit in het voorjaarszonnetje? 

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Ivi

Ivi vult haar dagen nu met spelen met haar broers en zussen. Maar deel uitmaken van een fijn Nederlands gezin, dat ziet ze wel zitten. Ligt ze binnenkort tegen jou aan op de bank?

Geslacht

Teef

Geboren

December 2021

Grootte

Klein/middelmaat (schatting)