Irini

Irini

Irini j22w15-1 profiel

Over Irini

Vrede, dat betekent haar naam. Irini doet haar naam eer aan met haar zachtaardige karakter. Geef jij dit lieve meisje een fijn thuis?

Geslacht: Teef
Geboren: December 2021
Grootte: Klein/middelmaat (schatting)

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gesteriliseerd

18 APRIL 2022: EVEN VOORSTELLEN

Valentijn

Op 14 februari kreeg rescuer Sevi een bijzondere Valentijnsverrassing. Bij de poort van de shelter in Drepano, vlakbij Patras, werden 6 pups in een kartonnen doos aangetroffen. Het zestal (3 meisjes en 3 jongens) was nog geen 2 maanden oud. Hun huid en vacht waren aangetast door puppyschurft. De pups waren achtergelaten op een strategische plek, in de verwachting dat een dierenliefhebber zich over het nestje zou ontfermen.

Aansterken

De viervoeters werden opgenomen in de shelter en verblijven daar nu in een aparte ruimte om aan te sterken en tot rust te komen. Irini en haar nestgenoten zijn behandeld voor hun puppyschurft en hun huid en vacht zien er weer prachtig uit. Binnenkort verhuizen ze naar het andere deel van de shelter, waar ze met elkaar een kennel zullen delen.

Vrede

Irini betekent vrede en dit rustige meisje doet haar naam eer aan. Ze heeft een zachtaardige en meegaande aard. Ze komt gelijk naar je toe als je haar aandacht trekt. Net als haar zusje, Inka, kan ze je soms aankijken met een diepe blik. Alsof er heel wat gaande is in dat kleine bolletje van haar. Op dit moment is Irini 33 cm groot en geeft de weegschaal 6,5 kg aan. Een voorzichtige schatting is dat ze uitgroeit tot een kleine middelmaat.

Guitige snoetjes

Deze Griekse mixjes zijn altijd een verrassing en in een nestje kunnen er grote verschillen te zien zijn. Ook bij dit zestal. Ze hebben allemaal dezelfde guitige snoet en mooie flaporen, maar hebben allemaal een andere tekening, kleur vacht en specifieke bijzonderheden. Ze zijn natuurlijk nog erg jong, dus hoe ze zich verder ontwikkelen is moeilijk te zeggen.

Koffertje gepakt

Eind april heeft Irini haar vaccinaties gehad en staat haar koffertje klaar voor de reis naar haar nieuwe thuis. Sluit jij deze kleine meid in je hart? 

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Irini

Vrede, dat betekent haar naam. Irini doet haar naam eer aan met haar zachtaardige karakter. Geef jij dit lieve meisje een fijn thuis?

Geslacht

Teef

Geboren

December 2021

Grootte

Klein/middelmaat (schatting)