Inka

Inka

Inka j22w15-3 profiel

Over Inka

Dit is Inka. Ze werd samen met haar nestgenoten gevonden in een doos. Nu hoopt ze op die heerlijke mand. Staat deze bij jou?

Geslacht: Teef
Geboren: December 2021
Grootte: Klein/middelmaat (schatting)

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gesteriliseerd

18 APRIL 2022: EVEN VOORSTELLEN

Valentijn

Op 14 februari kreeg rescuer Sevi een bijzondere Valentijnsverrassing. Bij de poort van de shelter in Drepano, vlakbij Patras, werden 6 pups in een kartonnen doos aangetroffen. Het zestal (3 meisjes en 3 jongens) was nog geen 2 maanden oud. Hun huid en vacht waren aangetast door puppyschurft. De pups waren achtergelaten op een strategische plek, in de verwachting dat een dierenliefhebber zich over het nestje zou ontfermen.

Aansterken

De viervoeters werden opgenomen in de shelter en verblijven daar nu in een aparte ruimte om aan te sterken en tot rust te komen. Inka en haar nestgenoten zijn behandeld voor hun puppyschurft en hun huid en vacht zien er weer prachtig uit. Binnenkort verhuizen ze naar het andere deel van de shelter, waar ze met elkaar een kennel zullen delen.

Klein slimmerdje

Inka is een lief en makkelijk meisje. Ze is slim en heeft dingen snel door. Ze kan je daarbij heel doordringend aankijken, alsof ze je wil doorgronden. Opvallend is haar mooie gestroomde vacht. Ze lijkt wel een klein tijgertje. Op dit moment is Inka 30 cm groot en geeft de weegschaal 6,5 kg aan. Een voorzichtige schatting is dat ze uitgroeit tot een kleine middelmaat.

Guitige snoetjes

Deze Griekse mixjes zijn altijd een verrassing en in een nestje kunnen er grote verschillen te zien zijn. Ook bij dit zestal. Ze hebben allemaal dezelfde guitige snoet en mooie flaporen, maar hebben allemaal een andere tekening, kleur vacht en specifieke bijzonderheden. Ze zijn natuurlijk nog erg jong, dus hoe ze zich verder ontwikkelen is moeilijk te zeggen.

Op reis

Eind april zijn alle inentingen op orde en is Inka klaar om de reis te ondernemen naar haar nieuwe thuis. Word jij haar beste vriend? 

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Inka

Dit is Inka. Ze werd samen met haar nestgenoten gevonden in een doos. Nu hoopt ze op die heerlijke mand. Staat deze bij jou?

Geslacht

Teef

Geboren

December 2021

Grootte

Klein/middelmaat (schatting)