Hippie – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Niet gesteriliseerd

16 NOVEMBER 2020: EVEN VOORSTELLEN

Eind oktober zag een Griekse vrouw 5 puppies in een veld. Ze twijfelde geen moment en nam de circa 5 weken oude hondjes in een doos mee naar de dierenarts. In het veld waren hun kansen op overleven klein, maar na het bezoekje aan de dierenarts kregen Hippie, Abbey, Onyx, Kuro en Coal een veilig plekje in een kleinschalig shelter. 

Daar mogen ze de komende tijd hun puppystreken loslaten op kennelmaatje Baxter, een jonge reu waarmee ze hun verblijf delen. Naar verwachting zijn Hippie en haar nestgenootjes eind december 2020 klaar voor de reis, ze zijn dan een maand of 4. 

Honing

Baxer kon wel wat gezelschap gebruiken nadat zijn vorige kennelgenoten in Nederland zijn geadopteerd. Hij is het speelmaatje van de vijfling en ze zijn allemaal gek op hem. Vooral omdat hij regelmatig honing krijgt i.v.m. een kennelhoestbesmetting. Dat kleverige spul blijft daarna in zijn harige snor en sik hangen en de pups kunnen er dan ook geen genoeg krijgen om vol enthousiasme zijn snuit en vacht schoon te likken.

Karakter

Hippie (vernoemd naar Hippy, de hond van George Michael) is degene die het voortouw neemt van alle pups. Ze maakt iedereen aan het lachen met haar vrolijke streken en onschuldige puppyogen. Dit behendige dametje rent, speelt, blaft en kan zich heerlijk vermaken met een speeltje. Volgens de rescuer laat ze zo nu en dan ook een speurneusje zien en ook gezien haar uiterlijk zou het kunnen dat ze ergens iets van een jachthond in zich heeft. 

Hippie is geboren met een korte staart en omdat ze zo graag kwispelt is dat erg handig, want zo lopen de koffiekopjes op de salontafel minder gevaar. Ze weegt op dit moment een 2,5 kilo en heeft een schofthoogte van 15 cm. 

Familie gezocht

Dit leuke moppie vermaakt zich prima in de shelter, maar we gunnen haar een thuis waar ze de rest van haar leven kan genieten van vrijheid. Een shelter is immers beter dan een veld, maar het kan niet tippen aan een thuis. Wie mag Hippie op sleeptouw nemen als ze Nederland in sneltreinvaart verovert?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Hippie

Als haantje de voorste stapt Hippie door het verblijf dat ze deelt met haar broertjes en zusjes. Haar staartje draait overuren tijdens het spelen en met haar puppysnuitje vertedert ze iedereen. Wie biedt dit olijke moppie een warm mandje?

Geslacht

Teef

Geboren

Augustus 2020

Grootte

Middelmaat (schatting)