Hera

Hera

Hera j21w46-2b

Over Hera

Met haar sociale kwaliteiten, wist Hera de harten van de soldaten in een militair kamp te winnen. Ze was geliefd en kreeg eten en aandacht. Toen ze puppy’s kreeg en deze op avontuur gingen, werden ze samen overgeplaatst naar een shelter. Wie neemt deze gezinshond in spe in huis?

Geslacht: Teef
Geboren: Oktober 2019
Grootte: Middelmaat

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Gesteriliseerd

Medical Needs (MZZ)

19 NOVEMBER 2021: EVEN VOORSTELLEN

Eind april bezocht de hoogzwangere Hera een militair kamp in Megara, Griekenland. De soldaten waren gecharmeerd van de vriendelijke viervoeter en gaven haar aandacht en te eten. De hond besloot dat dit een goede plek was om haar pups ter wereld te brengen.

Puppy’s!

Begin mei werd het kamp opgevrolijkt met de geboorte van 7 pups. Het gezinnetje werd in de watten gelegd met liefde en aandacht van de vele militairen op het terrein. Een betere start had zwerfhond Hera haar kleintjes bijna niet kunnen wensen.

De legerbasis nam contact op met een Griekse dierenbeschermingsorganisatie, die op haar beurt een Atheense rescuer om hulp vroeg. Zij wist een kennel in een kleinschalig shelter te regelen voor het gezinnetje en begin juni zijn ze voor hun eigen veiligheid daar naartoe gebracht.

Gezinshond in spe

Zoals verwacht is Hera heel vriendelijk met mensen, wat ze overbrengt op haar kroost. Ze is zelfverzekerd en welgemanierd, en vindt het geweldig om samen op pad te gaan. Ze wordt door haar verzorgers gezien als een ideale gezinshond in spe. Niet alleen omdat ze zo sociaal is, maar ook omdat ze makkelijk trainbaar is.

Hera is een middelmaat van ongeveer 2 jaar oud. De meetlat komt tot zo’n 60cm en ze weegt rond de 28kg. Ze is getest op de Middellandse Zeeziektes. Daaruit kwam naar voren dat ze chronische ehrlichia heeft en daar krijgt ze – in ieder geval tot eind december – medicatie voor.

Maatje voor het leven

In de shelter heeft Hera het best goed, maar mist ze natuurlijk wel de hoeveelheid aandacht waar ze zo dol op is. Nu al haar kleintjes (op Poddy na) geadopteerd zijn, is het tijd om ook haar actief te promoten voor adoptie. Een eigen baas die haar een mand in huis geeft en samen met haar gaat wandelen zodat ze weer in vorm komt, dat zou zo ontzettend fijn voor haar zijn. Wil jij haar baasje worden?

Op de tweede video is Hera vanaf 1:16 te zien.

 

 

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Hera

Met haar sociale kwaliteiten, wist Hera de harten van de soldaten in een militair kamp te winnen. Ze was geliefd en kreeg eten en aandacht. Toen ze puppy’s kreeg en deze op avontuur gingen, werden ze samen overgeplaatst naar een shelter. Wie neemt deze gezinshond in spe in huis?

Geslacht

Teef

Geboren

Oktober 2019

Grootte

Middelmaat