Harry

Harry

Harry j22w6-13b

Over Harry

Vriendelijke Harry zit al weer een tijd in een pension. Hij deelt hier een kennel met zijn hartsvriendin Hope. Inmiddels is hij toch echt wel toe aan eigen plekje bij een lieve en geduldige baas. Word jij zijn nieuwe beste vriend?

Geslacht: Reu
Geboren: Januari 2021
Grootte: Grote middelmaat

Kan niet met kinderen

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gecastreerd

Al in Nederland

Zoekt een gastgezin

23 DECEMBER 2022: EVEN VOORSTELLEN

In mei 2021 kwam Griekse vondeling Harry als pup naar Nederland. Hij kreeg een fijn plekje bij een gezin met kinderen, dat met veel verdriet bij ons aanklopte omdat zijn waakse karakter geen goede match was met zijn leefomgeving.

Zoektocht

Sindsdien zijn we op zoek naar een baasje, maar dat wil niet lukken: was er tijdens de lockdowns een enorme vraag naar honden, daarna wilde Nederland massaal weer van haar vierpotige huisgenoten af. Asielen zaten – en zitten – bomvol en geen enkele potentiële adoptant heeft zich tot nu toe gemeld. Zelfs een gastgezin was – en is nog steeds – onvindbaar.

Omdat Harry echt weg moest uit de bestaande situatie, regelden we in april 2022 een plekje in een betaald pension. Niet vermoedende dat een leuke, jonge viervoeter met zoveel potentie zoals Harry hier zo lang zou moeten verblijven.

Loyale vent

Harry is een zeer loyale viervoeter. Als hij jou zijn vertrouwen gunt, gaat hij voor je door het vuur. Voor deze ogenschijnlijke stoere vent zou agility of speurwerk fantastisch zijn. Want eigenlijk is hij gewoon een held op sokken die moet bouwen aan zijn zelfvertrouwen. Het enige wat hij hierbij nodig heeft is een baasje die stevig in zijn of haar schoenen staat en hem hierbij begeleidt. Harry wil graag iets voor je doen. Als hem gevraagd wordt om even te zitten, fleurt hij al op bij wat er mogelijk komen gaat.

De rust en regelmaat die Harry in het pension ervaart, heeft hem lange tijd goed gedaan. Voorspelbaarheid lijkt bij hem het toverwoord. Bij een baasje met een vast en duidelijk dagritme zal hij uitstekend op zijn plek zitten. Als hij dan ook nog eens weinig prikkels uit de omgeving krijgt, is Harry zijn paradijs compleet. Als bedankje word je overladen met liefde en knuffels.

Harry en Hope

Harry kan het goed vinden met teefjes, niet met alle reuen. Zijn hondenvriendin Hope is zijn steun en toeverlaat in het pension. Een stabiele soortgenoot in een nieuw huisje zou voor hem dus een meerwaarde zijn. Natuurlijk is het ook een optie om Hope te adopteren als tweede hond. Ook zij zoekt nog een huisje.

De tijd dringt!

Op het moment van schrijven verblijft Harry al acht maanden in het pension. Dit is te lang. Zat hij in het begin nog vol enthousiasme, nu lijkt het alsof hij de hoop begint op te geven. Langzaam zien we het lichtje in zijn ogen verdwijnen…

Harry verdient beter, veel beter. Ben jij die match die zijn lichtje weer laat schijnen, of wil je hem een tijdelijk thuis geven als gastgezin? Harry wil je heel graag ontmoeten!

WIJ ZOEKEN EEN GASTGEZIN VOOR HARRY! 

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Harry

Vriendelijke Harry zit al weer een tijd in een pension. Hij deelt hier een kennel met zijn hartsvriendin Hope. Inmiddels is hij toch echt wel toe aan eigen plekje bij een lieve en geduldige baas. Word jij zijn nieuwe beste vriend?

Geslacht

Reu

Geboren

Januari 2021

Grootte

Grote middelmaat