Happy

Kan met kinderen vanaf 12 jaar

Vriendelijk met teven

Gecastreerd

8 AUGUSTUS 2020: EVEN VOORSTELLEN

In tegenstelling tot wat zijn naam doet vermoeden, was Happy niet zo vrolijk toen hij gevonden werd. Piepend lag hij midden op de weg, aangereden door een auto. Een rescuer werd gebeld, deze haalde hem op en bracht hem naar een shelter. Zijn poot was gelukkig niet gebroken of zwaar verwond en het duurde dan ook niet lang voordat Happy weer op de been was. 

In de shelter

Happy zit op dit moment samen met zo’n 30 andere honden in een kleinschalig shelter. Volgens zijn verzorgers is hij gehoorzaam en daarnaast heeft hij inmiddels geleerd om netjes aan de lijn te lopen. Al is dat door zijn uitbundige karakter soms nog wel wat lastig. 

In de shelter is weinig noodzaak voor zindelijkheidstraining, maar hij houdt uit zichzelf zijn eigen plekje schoon.

Enthousiaste reu

‘Vrolijk’, ‘opgewekt’ en ‘energiek’, het zijn maar een paar woorden die Happy beschrijven. Hij heeft de uitbundige opgewektheid en tomeloze energie van een puppy en doet zijn naam dan ook niet voor niets eer aan. Zijn rescuer noemt hem ‘sprankelend’ en dat straalt deze pretletter ook echt uit. 

Deze grote jongen is dol op mensen en erg enthousiast in zijn begroetingen. Hij is één bonk affectie en toont dat vol verve. Voor jongere kinderen is zoveel liefde misschien wat overweldigend.

Gezondheid

Happy is getest op de Middellandse-Zeeziekten leishmania, ehrlichia, babesia en hartworm. Alle testresultaten waren op dat moment negatief. Ook heeft hij alle nodige vaccinaties gehad en is hij helemaal klaar om Griekenland te verlaten. 

Actief baasje gezocht

Deze vrolijke noot zit sinds begin maart 2020 in de shelter, maar wat zou hij graag naar Nederland komen om lange wandelingen te kunnen maken met een eigen baasje. Een sociale teef als maatje zou hij ook wel kunnen waarderen. Wie geeft Happy een heerlijk thuis?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Happy

Terwijl Happy rondliep op straat, werd hij aangereden door een auto. Gelukkig haalde een rescuer hem op en dat leverde hem een plekje op in een shelter. En daardoor misschien ook wel een thuis in Nederland ...

Geslacht

Reu

Geboren

Februari 2019

Grootte

Groot