Grey

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Katten onbekend

Nog niet gesteriliseerd

19 JULI 2021: EVEN VOORSTELLEN

In het Griekse dorpje Vafeika ontdekte een inwoner een moederhond met een grote schare puppy’s onder een oud busje. Een shelter in het nabijgelegen Xanthi werd ingelicht en begin juni kwam er iemand kijken. Ondanks dat de particuliere opvang al overvol zat met ruim 120 honden werd er besloten om het gezin in veiligheid te brengen.

Een heel elftal

Met het vangen begon ook het tellen. Het bleek maar liefst een nest van elf onweerstaanbare puppysnoetjes van ruim 2 maanden oud te zijn. Samen met mama kregen ze een eigen kennel, waar ze het voor nu prima naar hun zin hebben.

Momentopname

De pups zijn nog te jong om echt iets over hun karakter te kunnen vertellen. Natuurlijk zijn er wel wat verschillen te noemen, maar dat zegt nog niet veel over hoe ze zich gaan ontwikkelen in een eigen huisje. De karakterbeschrijving bij de intro is dan ook een momentopname.

Goede huisjes gezocht

Qua grootte zullen de pups naar verwachting zeker uitgroeien tot een middelmaat, al is dat door de mix van onbekende voorouders nooit met zekerheid te zeggen. Wat we wel zeker weten, is dat ze allemaal een goed huisje nodig hebben. Een plek waar ze geliefd zijn en ze alle zorg en aandacht krijgen die elke hond verdient.

Omdat wij de ervaring hebben dat de combinatie van hele jonge kinderen en pups veelal als erg zwaar wordt ondervonden door de baasjes, zoeken we huisjes waar eventuele kinderen ouder dan 6 jaar zijn.

Bijna reisklaar

De tweede helft van augustus hebben de pups alle benodigde inentingen gehad en zijn ze daarmee klaar om naar hun eigen mandje af te reizen. Geef jij vrolijke Grey een mooie toekomst met fijne wandelingen en een heerlijk zachte mand?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Grey

De verroeste bodem van een busje vormde hun eerste dak, nu geeft een hondenhok in een shelter Grey, haar nestgenoten en haar moeder beschutting. Maar dat haar eerste maanden niet ideaal zijn, dat maakt dit vrolijke en speelse meisje niet uit. Zolang er maar iemand is die haar toekomst veilig stelt.

Geslacht

Teef

Geboren

April 2021

Grootte

Middelmaat (schatting)