Goose

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Katten onbekend

Nog niet gecastreerd

11 SEPTEMBER 2020: EVEN VOORSTELLEN

Griekse dierenliefhebbers die zich inzetten voor zwerfdieren, zijn altijd alert. Overal en op elk moment, kan er een dier hun pad kruisen dat hulp nodig heeft. Bij Goose was het zijn aparte huilgeluid dat een vrijwilliger alarmeerde. Ze ging op onderzoek uit en vond een paar pups in de bosjes langs de kant van de weg. De 2 hondjes waren amper 3 weken oud.

Ganzen gekwaak

Omdat zijn gejank de vrijwilliger aan een het gekwaak van een gans deed denken, werd hij Goose gedoopt. Een grappige naam, dat de kleine clown goed past. Hij heeft zich ontwikkeld tot een vrolijk en sociaal ventje dat iedereen aan het lachen krijgt. Hij verblijft in een kleine shelter met zo’n 30 honden, waar hij zijn kennel deelt met zijn broertje Fouskas en een puber. Ze kunnen het goed met elkaar vinden.

Verrassing

Met 2 maanden oud geeft de weegschaal inmiddels 6 kg aan en Goose is zo’n 25 cm hoog. De inschatting is dat hij minstens wel uit zal groeien tot een grote middelmaat, maar met een mix aan onbekende voorouders blijft het een verrassing.

Goose moet nog even wachten tot hij zijn paspoort mag ophalen. Dat zal zo halverwege oktober zijn. Mag hij dan jouw huis komen opvrolijken?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Goose

Hij was nog maar zo’n 3 weken oud, toen Goose gevonden werd. Een vreemd, kwakend geluid maakte dat een vrijwilliger in de bosjes keek. Daar ontdekte ze een huilende Goose en zijn broertje.

Geslacht

Reu

Geboren

Juli 2020

Grootte

Middelmaat (schatting)