Goofy – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Katten onbekend

Nog niet gecastreerd

4 JANUARI 2021: EVEN VOORSTELLEN

Begin november kreeg een sheltereigenaresse in Xanthi een telefoontje van een man die in het gebied van de Xanthi Berg woont. Een zwerfhond was in zijn tuin bevallen van 5 pups. Hij wilde de kersverse moeder wel houden en vroeg of de pups naar de shelter konden als ze oud genoeg waren om bij hun moeder weggehaald te worden.

In de shelter

Ondanks een overvolle shelter met ruim 120 magen te voeden, is zo’n hulpvraag niet te negeren. Dus maakt het kleine grut sinds kort hun eigen kennel daar onveilig met hun streken. Terwijl zij spelen, ravotten, slapen en hun buikjes vol eten, is het dit keer de beurt aan de sheltereigenaresse om hulp te vragen: hulp bij het zoeken van een huisje.

Een echte Goofy

Alle pups beginnen zo hun eigen karaktertje te vormen. Goofy is de grappenmaker van het nest. Hij is vrolijk en is de hele dag bezig met speelgoed, zijn nestgenootjes en zijn verzorgers. Een sociale pup, die alles met enthousiasme omarmt en ook van knuffelen houdt.

Met 2 maanden oud weegt Goofy zo’n 2,5 kg. Omdat de pups een mix aan voorouders hebben, is het nog te vroeg om te voorspellen hoe groot ze zullen uitgroeien. Nog even en dan hebben ze al hun vaccinaties gehad, en zijn ze klaar om te reizen. Help jij deze vrolijkerd dan inburgeren in Nederland?

TIP: heb je nog nooit een (buitenlandse) pup gehad? Lees dan eerst onze blog!

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Goofy

Deze grappenmaker doet zijn naam eer aan. Met grappen en grollen weet Goofy de aandacht van de verzorgers in de shelter elke keer weer te vangen. En aandacht, daar is dit clowntje dol op.

Geslacht

Reu

Geboren

November 2020

Grootte

Middelmaat (schatting)