Georgia

Georgia - Tijdelijk niet beschikbaar

Georgia j22w15-2

Over Georgia

Dakloze Georgia haakte spontaan aan bij een schoolklas op een excursie naar het museum, het bleek haar redding. Nu zoekt ze nog een plekje waar ze aan nog meer leuke uitstapjes kan deelnemen, met als voorkeur snuffelexcursies. Neem jij haar mee op ontdekkingstocht?

Geslacht: Teef
Geboren: juni 2021
Grootte: Klein/middelmaat (schatting)

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gesteriliseerd

27 OKTOBER 2022: EVEN VOORSTELLEN

Een groepje kinderen was in maart 2022 op schoolexcursie in een museum in Argos. Zij kruisten het pad van Georgia, die zich gewillig liet aaien en knuffelen. Met 9 á 10 maanden was Georgia veel te jong om zich staande te houden in het harde straatleven. Maar toeval wilde dat deze slimme meid precies het goede groepje schoolkinderen had uitgekozen. De begeleidende lerares was namelijk ook rescuer! En zij kon het niet over haar hart verkrijgen om Georgia daar op straat aan haar lot over te laten.

In veilige handen

Georgia was vanaf die dag voorzien van een veilige plek bij de rescuer thuis, met dagelijks eten, goede verzorging en de nodige knuffels. De eerste dag ontsnapte Georgia nog over de muur van de tuin, maar eenmaal terug, raakte ze al snel gewend aan het goede leven. Het lopen aan de riem, meerijden in de auto, commando’s opvolgen, ze doet het allemaal!

Gezinsuitbreiding

Met april zo goed als ten einde kreeg de rescuer op de valreep nog een onverwachte verrassing te verwerken. Georgia werd de laatste weken steeds dikker … En alhoewel de rescuer eerst nog dacht dat dit kwam omdat Georgia van de goede verzorging genoot, bekroop haar het gevoel dat het ook wel eens iets anders zou kunnen zijn. Een bezoekje aan de dierenarts bevestigde haar vermoeden: Georgia is drachtig en ze staat al bijna op het punt van bevallen! Gelukkig hoeft ze haar pups niet op straat ter wereld te brengen, maar veilig in het huis van de rescuer. 

Kindervriend

Met haar prachtige halflange bruin-zwarte vacht en trouwe bruine ogen is ze een plaatje om te zien. En door haar zachte, intelligente karakter is Georgia een geweldig leuk gezinshondje. Ze is gek op kinderen en kinderen zijn gek op haar! Momenteel weegt zij ongeveer 11 kilo en is zij een geschatte 35 cm hoog. Hoe de dracht Georgia’s verdere groei zal beïnvloeden is nog niet helemaal duidelijk, maar vermoedelijk zal zij niet veel groter worden.

Ontdek je plekje …

Zodra haar pups oud genoeg zijn is Georgia helemaal klaar om te ontdekken wat het leven nog meer te bieden heeft. Wil jij met haar dit grote avontuur aangaan en samen met haar de volgende excursie uitstippelen?

 

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Georgia (Tijdelijk niet beschikbaar)

Dakloze Georgia haakte spontaan aan bij een schoolklas op een excursie naar het museum, het bleek haar redding. Nu zoekt ze nog een plekje waar ze aan nog meer leuke uitstapjes kan deelnemen, met als voorkeur snuffelexcursies. Neem jij haar mee op ontdekkingstocht?

Geslacht

Teef

Geboren

juni 2021

Grootte

Klein/middelmaat (schatting)