Gabby

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Ongesteriliseerd

Een mandje voor Gabby

Gabby verblijft in een Grieks gastgezin met Bobbie. Ze weegt begin september twee kilo en zal waarschijnlijk uitgroeien tot een middelmaat. Wie geeft dit droppie een mandje in Nederland?

Toverbal

Veel mensen willen een pup van 8 weken, maar ook een wat oudere pup is prima op te voeden. Gelukkig maar, want deze lieftallige meid mag pas met 15 weken naar Nederland vliegen. Dit is in de wet zo geregeld, omdat de inentingen dan een goede bescherming geven. Tegen de tijd dat dit schatje voet op Nederlandse bodem zet, kan ze wel eens helemaal veranderd zijn. Want Griekse honden zijn echte toverballen! Het is dus een verrassing hoe dit meiske uitgroeit. Dat geldt ook voor haar uiteindelijke grootte.

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Gabby

Dit is Gabby. Een heel lief, speels meisje die half augustus gevonden is. Ze bevond zich samen met haar broertje Bobbie op straat. De pups waren niet meer dan een maand oud ..

Geslacht

Teef

Geboren

Juli 2019

Grootte

Middelmaat (schatting)