Frodo – gereserveerd

Hondvriendelijk

Gecastreerd

26 SEPTEMBER 2020: EVEN VOORSTELLEN

Er zijn zoveel Griekse zwerfhonden die een thuis zoeken, maar veel Grieken kiezen toch voor een rashond. Dat die vaak uit een puppyfabriek uit Oost-Europa komt met dramatische omstandigheden, daar staan ze niet bij stil. Net als veel Nederlanders.

Dakloos

Het baasje van Frodo wilde een shih tzu en kocht een schattige pup bij een dierenwinkel. Helaas ging de eigenaar niet zolang meer mee als Frodo en na 5 jaar was de kleine viervoeter dakloos. Door zijn geringe formaat en goede manieren, werd er gelukkig snel een tijdelijk onderkomen voor hem gevonden.

Typisch

Frodo is een typische shih tzu. Speels, arrogant, vriendelijk en een schatje om te zien. Zijn energielevel is gemiddeld, hij vertoont geen jacht- en waakinstinct en doet niet moeilijk om zijn eten. Bij de Griekse foster zijn geen kinderen, dus hoe hij daarmee is, is niet bekend. Hij is prima met andere honden, maar niet getest met katten.

Gezocht: ticket en baasje

Bij de dierenarts is Frodo onderzocht op leishmania, ehrlichia en babesia; de testresultaten waren negatief. Hij meet een luttele 25 cm en weegt ca. 4 kg. Al zijn vaccinaties zijn op orde en zijn tas is zo gepakt. Nu nog een ticket en een baasje in Nederland.

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Frodo

Ontmoet Frodo, een klein dapper ventje die zo in je tas past. Via een puppyfabriek en de dierenwinkel had deze shih tzu een fijn leventje als Grieks huisdier gekregen, maar helaas is zijn baasje overleden. Geef jij deze knapperd een warm mandje?

Geslacht

Reu

Geboren

Oktober 2015

Grootte

Klein