Fritz – in procedure

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Katten onbekend

Nog niet gecastreerd

]
28 JANUARI 2021: EVEN VOORSTELLEN

Als niet gesteriliseerde waakhond van een fabrieksterrein was de moeder van Fritz een makkelijk doelwit voor rondzwervende reuen. Het baasje had geen zin in de pups en dumpte ze buiten het terrein zodra hij ze oud genoeg vond. Gelukkig belde hij nog wel even de lokale dierenbescherming om dit te melden. Dreigend met een flinke boete, namen deze ook meteen de moeder mee om haar te laten steriliseren.

Baasjes gezocht

De moeder was een Duitse herder en die blijken best wel gewild in Griekenland, ook kruisingen. Een aantal van de pups hebben namelijk al snel een baasje gevonden. De rest verblijft sinds half januari samen in een kennel op een stuk privégrond, waar in totaal zo’n 30 honden verblijven.

Frtiz de charmeur

Wat Fritz tekort komt aan maat, compenseert hij ruim door zijn persoonlijkheid. Komt er eten in zicht, dan staat hij vooraan en doet hij er alles aan om de aandacht te vangen. Met zijn trukendoos met blafjes, omrollen en de liefste snoetjes trekken, is succes gegarandeerd. Een slimmerik eerste klas dus.

Eind januari woog Fritz 5.1 kg. De schatting is dat hij zeker wel een formaatje Duitse herder zal worden, maar dit zal de toekomst uitwijzen.

Bijna reisklaar

De pups zijn nagekeken door de dierenarts, zijn ontwormt en hebben de eerste inentingen al gehad. Begin februari volgt de laatste vaccinatie en zijn ze daarmee reisklaar. Mag Fritz dan zijn trucjes bij jou vertonen?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Fritz

Als er eten of een knuffel in het spel is, is Fritz er als de kippen bij en haalt hij alles uit de kast om aandacht te krijgen. Hij mag dan klein zijn, maar aan persoonlijkheid komt deze slimme jongen niets tekort.

Geslacht

Reu

Geboren

November 2020

Grootte

Grote middelmaat (schatting)