Freddy

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gecastreerd

12 AUGUSTUS 2021: EVEN VOORSTELLEN

Freddy’s verhaal is helaas een van 13 in een dozijn. Hij werd begin mei 2021 gevonden in een dorpje vlakbij de stad Xanthi. Iemand had met de rescuers gebeld over een nestje pups, maar eenmaal ter plaatse vonden de vrijwilligers een moederhond met 5 levende pups en 1 dode. Het gezinnetje kreeg een plek in de shelter en daar wacht Freddy nu nog steeds op een baasje. 

Karakter

In de shelter is Freddy een vriendelijke, vrolijke hond. Hij kan goed overweg met de andere honden en laat zich niet snel de stuipen op het lijf jagen. Er is weinig tijd om hem commando’s te leren en zindelijk te maken, dus dit zal in Nederland opgepakt moeten worden. Maar Freddy is een slimme kerel, dus dat zal vast goedkomen. 

Grootte

De verwachting is dat hij zal uitgroeien tot een middelmaat. Maar bij pups moeten we dit altijd met een flinke korrel zout nemen, want het blijven suprisepakketjes. De ene pup blijft veel kleiner, terwijl een andere pup tegen alle verwachtingen in juist heel lang doorgroeit. Kortom: het kan nog alle kanten op!

Plekje gezocht

Wie geeft deze pre-puber een thuis? Hij is al helemaal klaar voor de reis, want alle vaccinaties zijn gegeven en zodra er een baasje voor hem is kunnen we een plekje regelen op een vlucht of transport naar Nederland.

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Freddy

Deze zwarte Adonis is Freddy, hij is bijna pup-af en het wordt nu echt tijd dat hij zijn eigen plekje krijgt. Nadat hij samen met zijn moeder en 5 nestgenootjes werd gevonden kreeg hij een plekje in een shelter. Hier zit hij nu nog. Wie geeft deze puber-in-de-dop een heerlijk thuis?

Geslacht

Reu

Geboren

Maart 2021

Grootte

Middelmaat (schatting)