Fig

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Ongecastreerd

Voorgeschiedenis

In een supermarkt in Athene stond plots een fruitkrat met puppy’s. Het grut werd in veiligheid gebracht en kregen heel toepasselijke fruitige namen. De kleine Fig zat er toen niet bij. Hij is waarschijnlijk eerder door iemand meegenomen. Toen diegene hem zat was, is Fig teruggebracht naar dezelfde supermarkt.

Toen het verloren broertje Fig een maand later werd gevonden, woog hij hooguit drie kilo. De arme jongen leed aan uitdroging en bloedarmoede. Zijn vacht was enorm dun. Gelukkig had hij de wil en de kracht om te herstellen en inmiddels gaat het goed met hem.

Karakter

De schattige jongen is lief en heeft een zachtaardig karakter. Fig kan het goed vinden met andere honden en is geliefd bij iedereen. In augustus woog hij ongeveer 12 kilo. De verwachting is dat hij zal uitgroeien tot een middelmaat, maar dit is slechts een schatting.

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Fig

De prachtige Fig is het broertje van Papaya en Pineapple die onlangs in Nederland zijn geadopteerd. Hij is een maand later op dezelfde vindplek in erbarmelijke staat achtergelaten. Gelukkig is deze allemansvriend weer helemaal opgeknapt en is hij klaar om zijn fruitige nestgenoten achterna te reizen.

Geslacht

Reu

Geboren

April 2019

Grootte

Middelmaat (schatting)