Feline – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Niet gesteriliseerd

3 NOVEMBER 2020: EVEN VOORSTELLEN

Feline is een van 5 ongewenste pups die als 6-8 weken oude hondjes werden gevonden in de stad Argos. Ze lagen een paar meter vanaf de doorgaande weg bij elkaar op een hoopje in de bosjes, vlakbij de poorten van een lokaal shelter. Daar vond de rescuer ze toen ze de honden in de shelter kwam voeren.

Bij het gastgezin

De pups werden diezelfde dag nog opgevangen bij een Grieks gastgezin en mochten hun hongerige buikjes vol eten, waarna ze uitgeteld van alle indrukken in slaap vielen. Voldaan, veilig en… naamloos. 

Aan dat laatste kwam snel een einde toen we via onze facebookpagina om namen vroegen voor de pups. Uit alle leuke suggesties vonden we Feline (het vriendinnetje van Bambi) een mooie naam voor dit meisje. 

Eerste indrukken

Omdat ze nog zo jong is en nog maar kort bij het gastgezin verblijft, kunnen we weinig zeggen over haar karakter. De eerste indruk is dat ze een lief, sociaal teefje is, binnenkort hopen we meer te weten.

Feline weegt op dit moment 3 kilo en heeft een schofthoogte van 25 cm. De rescuer denkt dat ze een middelmaat wordt, maar dat is altijd gokken (helemaal bij zulke jonge pups). 

Thuis gezocht

Eind dit jaar (in december) zijn haar vaccinaties op orde en dan mag ze ook naar Nederland reizen. Hebben Feline’s glanzende hertenogen jou inmiddels betoverd? 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Feline

Zachtjes kwispelt Feline, als een Griekse rescuer haar (en haar 4 nestgenootjes) vindt. Ze zijn vlak langs een drukke weg door iemand achtergelaten en wie weet wat er had kunnen gebeuren ... Inmiddels zit ze veilig bij een Grieks gastgezin, nu nog een Nederlands thuis om het geluk compleet te maken.

Geslacht

Teef

Geboren

Augustus 2020

Grootte

Middelmaat (schatting)