Elli – gereserveerd

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan met katten

Gesteriliseerd

8 NOVEMBER 2020: EVEN VOORSTELLEN

Groot worden is niet altijd gemakkelijk, merkte Elli toen ze voor het eerst loops werd. Een heel aantal opdringerige reuen zat achter haar aan in de straten van de stad Komotini. Ze had geluk dat ze langs het huis kwam van een dierenvriend, want deze kon het opgejaagde, angstig piepende teefje niet aan haar lot overlaten en greep in. 

Zachtaardig meiske

Elli kreeg een plekje in de tuin van een Grieks gastgezin. Ze is dol op het gezelschap van de katten en andere honden waar ze mee samenleeft en laat zelfs haar etensbakje leegeten. 

Nog veel te leren

Het gastgezin heeft een beginnetje gemaakt met wat kleine commando’s, maar Elli zal nog veel moeten leren. Ze is een slimme dame met een geweldig karakter die nog een heel leven voor zich heeft liggen.

Middellandse Zeeziektes

In mei 2020 is ze getest op de Middellandse Zeeziektes leishmania, ehrlichia, babesia, anaplasma en hartworm. Alle testresultaten waren negatief. 

Middelmaat

Elli is een mooie middelmaat van 18 kilo en met een schofthoogte van 52 cm. Ze is bijna een jaar oud en het kan zijn dat ze nog een paar cm groeit, maar veel zal dat niet zijn.

In de rij voor Elli

Wie geeft Elli haar eigen thuis? Last van opdringerige reuen zal ze niet meer hebben, maar baasjes die voor haar in de rij staan zijn zeker welkom.

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Elli

In mei dit jaar zag een lokale vrijwilliger hoe Elli, voor de eerste keer loops, piepend een aantal enthousiaste reuen van zich af probeerde te houden. De vrouw greep in en nu, een aantal maanden later, is Elli helemaal klaar voor een thuis.

Geslacht

Teef

Geboren

December 2019

Grootte

Middelmaat