Dido

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Niet gesteriliseerd

22 JULI 2020: EVEN VOORSTELLEN

Heb je eindelijk een fijn thuis gevonden voor het ene hondje in jouw shelter, dan staat de volgende alweer voor de deur. De onophoudelijke stroom van verlaten en zieke viervoeters drijven rescuers regelmatig tot wanhoop.

Via een telefoontje kwamen Dido en haar broer Fido in de shelter terecht. Ze waren pas 1 maand oud en achteloos in een uithoek achtergelaten. Met de goede zorg van de eigenaresse hebben ze het gered en inmiddels zijn ze oud genoeg om hun koffertjes te mogen pakken.

Non stop kwispelen

Dido is nog te jong om veel over haar karakter te kunnen vertellen. In de shelter is het een vrolijk, aanhankelijk en slim meisje met een staartje dat non stop kwispelt. Ze is wat onderdanig, heeft het prima naar haar zin met de andere aanwezige pups en wacht rustig haar beurt af met eten. Er zijn geen katten, dus daar is ze nog niet aan gewend.

Middelmaat?

Ook is het nog lastig in te schatten hoe groot ze uiteindelijk zal worden. Op dit moment is ze circa 28 cm hoog en weegt ze 8kg. De schatting van haar rescuer is dat ze waarschijnlijk zal uitgroeien tot een middelmaat, maar dit kan ook anders uitpakken.

Wachtend op dat felbegeerde ticket

Opgroeien in een shelter met genoeg speelkameraadjes is best te doen, maar het wordt eerdaags tijd om uit te vliegen en een eigen mandje te zoeken. Een lieve familie, waar ze met geduld en liefde de tijd krijgt om te leren hoe fijn het is om een hond in huis te zijn. Mag Dido haar koffertje bij jou uitpakken?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Dido

Ze was pas een maand oud, toen Dido samen met haar broertje Fido werd gevonden. Gelukkig had een rescuer een veilig plekje. Nu is dit knappe meisje oud genoeg om naar een eigen huisje te gaan.

Geslacht

Teef

Geboren

April 2020

Grootte

Middelmaat (schatting)