Dias

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Gecastreerd

Zindelijk

Voorgeschiedenis

Tot voor kort zat het leven van Dias boordevol aandacht, liefde en lange wandelingen. Zijn eigenaren zijn al op leeftijd en hebben geen kinderen. Dias kwam niks te kort. Maar het noodlot heeft toegeslagen: beide baasjes zijn ernstig ziek geworden en verblijven in het ziekenhuis.

Dias is zielsalleen achtergelaten. Van verwende huishond, moet hij het nu doen met af en toe een wandeling en bezoek van een lokale rescuer. Omdat zijn baasjes niet meer terug zullen komen, wordt er met spoed een ander huisje voor Dias gezocht. In Griekenland is dat zoeken naar een speld in een hooiberg.

Karakter

De speelse Dias heeft veel energie. Als hij speelt, doet hij dit met veel enthousiasme en volume. Hij is dol op een lange wandeling en lijkt niet snel bang van harde geluiden. Volgens zijn baasjes wil Dias onderweg nog wel eens blaffen naar andere honden, maar dit is bij de rescuer nog niet gebeurt.

De leuke Dias is een Griffon mix. Hij heeft een levendig en goed karakter en zal goed bij een gezin passen met niet al te jonge kinderen. Dias is vriendelijk tegen andere honden, alleen sommige reutjes houdt hij graag op afstand. Hij kan prima even alleen thuis zijn.

Dias is 40 cm hoog en weegt 12 kilo. Hij heeft geen gezondheidsproblemen en is vorig jaar nog getest op de Middellandse Zeeziektes. Deze resultaten waren prima.

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Dias

Dit is Dias. Zes jaar oud en nog boordevol energie. Hij was een geliefde Griekse huishond, maar helaas zijn zijn baasjes ernstig ziek. Nu zoekt deze vriendelijke viervoeter een ander fijn huisje.

Geslacht

Reu

Geboren

Februari 2013

Grootte

Kleine middelmaat