Dexx

Dexx

Dexx j22w13-1

Over Dexx

Dexx is net zo lief als hij groot is. Hij heeft de grootte van een Deense dog, maar die krulstaart waar zou die toch vandaan komen? Dat zullen we nooit weten, maar wat wij wel weten is dat deze lieverd toe is aan een nieuw thuis.

Geslacht: Reu
Geboren: Februari 2020
Grootte: Groot

Kan met oudere kinderen

Hondvriendelijk

Kan met katten

Gecastreerd

28 JANUARI 2022: EVEN VOORSTELLEN

Deze knappe vent is als pup geadopteerd door een Grieks gezin en heeft daar 1,5 jaar gewoond, samen met kinderen en katten. In het begin mocht Dexx in huis wonen. Later toen hij groter werd, belandde hij in de tuin aan de ketting. Toen de rescuers hoorde dat het gezin afstand wilde doen van Dexx, hebben zij hem direct opgehaald en een plek gegeven in hun shelter.

Somber

Dexx zijn rescuers zien aan hem dat hij niet gelukkig is, hij mist de warmte van mensen en het huiselijke om zich heen. Zijn ogen sprankelen niet, maar zijn somber. Dexx is een makkelijke hond, die graag met iedere bezoeker wil knuffelen en wandelen. Hij loopt rustig aan de lijn en snuffelt graag.

Knappe Dexx is getest op de Middellandse Zeeziektes en alle testuitslagen waren negatief.

Visite uit Nederland

Onze eigen vrijwilliger ontmoette deze grote, vriendelijke reus eind oktober in de shelter waar hij nog steeds verblijft. Bij binnenkomst in zijn kennel werd ze met een grote, uitbundige knuffel begroet. Zij is geen ukkie, maar Dexx is ook zeker geen kleintje. Met gemak legt hij zijn voorpoten op je schouders voor een heerlijke, lompe knuffel.

Vriendelijke reus

Gezien de grootte van Dexx, gaat de voorkeur uit naar een huis en tuin met bewegingsruimte.

Dexx in een te krappe omgeving, is als een olifant in een porseleinkast. Omdat hij zo’n reus is, is plaatsen in een gezin met kleine kinderen niet handig. Deze vriendelijke lomperik past beter bij grotere kinderen.

Een bonk liefde

Heb jij de ruimte welke hij nodig heeft en val je niet om bij een uitbundige knuffel van deze 35kg stevige vent, dan ben jij misschien wel degene die Dexx zijn ogen weer laat stralen!

De laatste nieuwtjes

  • 21 mei 2022: Wandelen met Dexx

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Dexx

Dexx is net zo lief als hij groot is. Hij heeft de grootte van een Deense dog, maar die krulstaart waar zou die toch vandaan komen? Dat zullen we nooit weten, maar wat wij wel weten is dat deze lieverd toe is aan een nieuw thuis.

Geslacht

Reu

Geboren

Februari 2020

Grootte

Groot