Darren

Niet getest met kinderen

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gecastreerd

12 FEBRUARI 2021: EVEN VOORSTELLEN

Deze mooie reu is Darren, hij en zijn broer Daniel zitten sinds begin februari 2021 in de shelter van een van onze rescuers. De broers leefden in de buurt van een drukke uitrit van een autoweg en hadden geen schuilplaats tegen wind, regen of zon. Al brachten mensen hen regelmatig iets te eten, het was geen gemakkelijk leventje en ze liepen veel gevaar om onder een auto te komen. Gelukkig riepen Griekse hondenliefhebbers de hulp in van een lokale rescuer. Zij haalde beide viervoeters op en gaf ze een plekje in een shelter. 

Buik aaien

Darren is een lieve vent die graag aandacht krijgt. Toen de rescuer hem kwam ophalen, kwam hij direct naar haar toe in de hoop wat lekkers te krijgen. Hij is erg lief en als je zijn buik aait, ben je z’n grootste vriend. 

In de shelter zit hij samen met zijn broer in een verblijf, het is nog onbekend hoe hij op andere honden reageert. Ook weten we nog niet hoe hij reageert op kinderen en katten.

Deze jongen heeft op dit moment een schofthoogte van zo’n 50 cm en zal waarschijnlijk nog een stukje doorgroeien. Hij is nog niet gecastreerd, dit zal gebeuren voordat hij naar Nederland komt. Ook zal hij nog getest worden op de Middellandse Zeeziektes. 

Op reis?

Eind februari zijn z’n vaccinaties op orde en is hij klaar voor de reis. Wie geeft deze leukerd een thuis in Nederland?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Darren

Maak kennis met Darren, een lieve puberreu die tot voorkort in de buurt van een snelweg leefde, maar nu samen met zijn broer Daniel de shelter zijn thuis mag noemen. Een echt thuis is het natuurlijk niet, maar misschien vindt hij dat bij jou in Nederland?

Geslacht

Reu

Geboren

April 2020

Grootte

Middelmaat