Danny

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan met katten

Nog niet gecastreerd

25 AUGUSTUS 2021: EVEN VOORSTELLEN

Halverwege juli werd een rescuer in Argos gebeld door iemand uit een nabijgelegen dorp: er rende een pup rond die bezaaid was met teken en vlooien. Hij probeerde bij iedereen naar binnen te komen en was duidelijk wanhopig en hongerig.

Warm tijdelijk huisje

Kleine Danny werd opgehaald en heeft voorlopig een fijn plekje gekregen bij een foster waar hij in huis en in de tuin mag komen. Hij leeft daar samen met andere honden en katten.

Zijn dagen vult Danny nu met spelen, slapen en eten. Het is een vrolijk ventje dat dol is op speeltjes en graag een knuffel krijgt. Hij kan het goed vinden met al zijn huisgenoten en leert al de eerste stappen in zindelijkheid.

Mooie jongen

Danny is nu ongeveer zo’n 5 maanden oud. Naar schatting zal hij ongeveer uitgroeien tot een middelmaat, al is dit met onbekende voorouders altijd afwachten. Met zijn zwartbruine vacht is hij in ieder geval een plaatje om te zien.

Een ticket voor Danny?

Begin september zijn al Danny zijn vaccinaties op orde en is hij klaar om zijn paspoort in ontvangst te nemen. Zorg jij voor zijn ticket naar Nederland? 

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Danny

Zijn smeekbedes bij diverse deuren had resultaat: Danny zit nu lekker warm in huis bij een Griekse foster. Daar mag hij in ieder geval blijven tot zijn vaccinaties op orde zijn. Zorg jij ervoor dat deze vrolijke jongen daarna niet in een shelter belandt?

Geslacht

Reu

Geboren

Maart 2021

Grootte

Middelmaat (schatting)