Daniel

Niet getest met kinderen

Hondvriendelijk

Niet getest met katten

Nog niet gecastreerd

12 FEBRUARI 2021: EVEN VOORSTELLEN

Dit is Daniel, hij en zijn broer Darren zitten sinds begin februari 2021 in de shelter van een van onze rescuers. De broers leefden in de buurt van een drukke uitrit van een autoweg en hadden geen schuilplaats tegen wind, regen of zon. Al brachten mensen hen regelmatig iets te eten, het was geen gemakkelijk leventje en ze liepen veel gevaar om onder een auto te komen. Gelukkig riepen Griekse hondenliefhebbers de hulp in van een lokale rescuer. Zij haalde beide viervoeters op en gaf ze een plekje in een shelter. 

Knuffelaar

Daniel is een lieve middelmaat met een aanhankelijk karakter. Hij komt graag bij je voor knuffels en om kusjes te geven. Ook toen de rescuer hem kwam ophalen, kwam hij direct naar haar toe. Op dit moment heeft hij een schofthoogte van zo’n 50 cm, maar hij is nog jong en zal waarschijnlijk nog wat groter worden.

In de shelter zit hij samen met zijn broer in een verblijf, het is nog onbekend hoe hij op andere honden reageert. Ook is nog onbekend hoe hij reageert op kinderen en katten.

Daniel is nog niet gecastreerd, dit zal gebeuren voordat hij naar Nederland komt. Ook zal hij nog getest worden op de Middellandse Zeeziektes.

Reisticket naar Nederland

Eind februari 2021 is Daniel klaar om naar Nederland te komen. Zijn vaccinaties zijn dan in orde, nu nog op iemand die alvast een warm mandje voor hem klaarzet. Ben jij de persoon die niet kan wachten om hem een thuis te geven?

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Daniel

Deze knappe reu is Daniel, tot een tijdje geleden leefde hij in de buurt van een uitrit van een autoweg en liep continu het risico om overreden te worden. Gelukkig namen Griekse dierenvrienden contact op met een lokale rescuer en nu wacht hij in de shelter op een Nederlands thuis.

Geslacht

Reu

Geboren

April 2020

Grootte

Middelmaat