Dafne

Kan met kinderen vanaf 12 jaar

Hondvriendelijk

Kan met katten

Nog niet gesteriliseerd

26 AUGUSTUS 2021: EVEN VOORSTELLEN

Dat grote steden vaak voorop lopen in ontwikkeling, is ook merkbaar in de houding van de bewoners ten opzichte van honden en katten. Veel Atheners zetten bakjes voer en water neer voor de katten en je ziet steeds vaker baasjes met hun hond wandelen aan de lijn. Het lijkt heel langzaam de goede kant op te gaan …

Excursie buiten de stad

Toen een groepje vrouwen afgelopen juni op excursie gingen in een buitengebied, hoorden ze puppy’s huilen. Ze gingen op onderzoek uit en ontdekten twee viervoetertjes bij de rivier. Waarschijnlijk waren ze daar achtergelaten. De dames aarzelden geen moment en namen de hondjes mee.

Opvang in Athene

Een van de vrouwen besloot het reutje te adopteren; het teefje werd meegenomen door een andere vrouw die het hondje opvangt in haar huis in Athene, tot er een baasje gevonden wordt. Ze noemde haar Dafne.

Groeispurt

In de tijd dat Dafne nu geniet van haar leventje als goed verzorgde huishond, is ze inmiddels gegroeid als kool. Met haar ca. 3 maanden oud reikt haar schoft tot de 45cm. Ze belooft een prachtige, grote dame te worden!

Leergierige meid

Dafne leeft samen met soortgenoten en katten, wat ze heel gezellig vindt. Ook met mensen is dit meisje heel sociaal. Ze is verder heel speels en heeft een goede dosis puppy-energie. Buiten loopt ze mee aan de riem en ze weet ook al dat ze daar haar behoeftes moet doen. Een slimme meid dus!

XL mand

Gezien haar verwachte grootte, zoeken we een adoptiegezin voor haar waarvan de eventuele kinderen minimaal 12 jaar zijn. Want als ze in oktober klaar is voor de reis naar haar mand voor altijd, zal ze zeker nog meer gegroeid zijn. Heb jij deze XL mand voor Dafne?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Dafne

Wat had Dafne een geluk! Nadat ze samen met haar broertje achtergelaten was, werd ze bij toeval ontdekt door wandelaars. Nu heeft ze een fijn plekje bij een van haar redders en wacht ze op nog meer geluk. Geef jij haar een huisje voor altijd?

Geslacht

Teef

Geboren

Mei 2021

Grootte

Groot (schatting)