Dada

Kindvriendelijk

Hondvriendelijk

Kan met katten

Nog niet gecastreerd

25 OKTOBER 2021: EVEN VOORSTELLEN

Toen een leerkracht afgelopen september het terrein naast de school onderzocht, vond hij daar Dada samen met zijn broertje Kaykay. Hij nam de 2 pups mee naar binnen en belde een rescuer in het nabijgelegen Griekse dorp Argos.

Foster

De broertjes hadden geluk en kwamen bij een foster terecht waar ze in de tuin en het huis mogen komen. Er zijn zelfs speelkameraadjes: andere honden, katten én kinderen. Ze mogen in ieder geval blijven tot eind november al hun vaccinaties in orde zijn.

Vriendelijk

Dada speelt graag met zijn broertje en heeft een sociale en grappige persoonlijkheid. Een vriendelijke pup, vol met energie en liefde.

De pups zijn nu nog klein, maar groeien als kool. Waar de meetlat zal eindigen is niet te voorspellen omdat er geen voorouders bekend zijn. Een grove schatting is dat ze een middelmaat worden.

Huisje gezocht!

Als hij eind november zijn paspoort ontvangt, mag Dada dan bij jou komen wonen?

TIP: HEB JE NOG NOOIT EEN (BUITENLANDSE) PUP GEHAD? LEES DAN ONZE BLOG! 

De laatste nieuwtjes

Adopteren

Wat fijn dat je een hond van Skýlos Strays wil adopteren! Met zo’n verrassende mix haal je iets unieks in huis. Liefde, zorg en een thuis; wil jij dat deze Griekse viervoeter geven? We ontdekken graag samen met jou of er een match is.

Over Dada

Spelen, slapen, eten, spelen. Dada is een pup zoals alle andere, hij heeft alleen nog geen baasje dat voor altijd en onvoorwaardelijk van hem houdt. Ook als hij die puppytandjes in een paar stoelpoten zet. Ga jij hem alles leren?

Geslacht

Reu

Geboren

Augustus 2021

Grootte

Middelmaat (schatting)